Bőrgyógyászok - Budapesten - 8. kerületiek listája

Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika

Cím: 1085 Budapest, Mária u. 41  térképen / útvonal ide

Immunológiai bőrbetegségek Atópiáis dermatitisz, allergológia Allergológia Pharmakogenetika Pikkelysömör Bőronkológia, daganat-prevenció Anyajegyek szűrővizsgálata Nemi úton terjedő (STD) betegségek kezelése, megelőzése Országos STD Diagnosztikai Központ Gyermekbőrgyógyászat Hajvizsgálat Cutan lymphoma szakrendelés Epidermolysis bullosa és egyéb öröklődő bőrbetegségek Honlap: http://semmelweis.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti bőrgyógyász utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a bőrgyógyász környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 8. kerületében a fenti bőrgyógyász (Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • villamos: 4F, 4, 6
  • busz: 9, 15, 115
  • trolibusz: 83F, 83

A hármas metrónak van megállója a bőrgyógyász közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. Március 9. hétfőtől a metró az Arany János utca és a Ferenciek tere megállón megállás nélkül áthalad. A hétvégéken Újpest-központ és a Lehel tér között járnak csak a 3-as metró szerelvényei, Kőbánya-Kispesttől a Lehel térig pótlóbuszok járnak. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be.


A bőrgyógyász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem