Bőrgyógyászok - Budapesten - 8. kerületiek listája

Dr. Jurcsik Ágnes - bőrgyógyász, allergológus

Cím: 1085 Budapest József körút 17.  térképen / útvonal ide


Anyajegy szűrés Allergia vizsgálatok (élelmiszer, fém, illatanyag, konzerválószer, festék) Fogászati és egyéb implantátumok beültetése előtti vizsgálat Bőrgyulladások (ekcéma, napégés, stb.) Csalánkiütés Szemölcsök eltávolítása Bőrszárazság Hajhullás Gombás vagy bakteriális fertőzések Övsömör Herpesz Kullancscsípés (Lyme kór) Pattanásos bőr Viszketés minden fajtája Pikkelysömör Szexuálisan terjedő fertőzések HPV szűrővizsgálat Gombás körömfertőzések Napfény okozta ártalmak Honlap: http://www.borgyogyaszaticentrum.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti bőrgyógyász utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a bőrgyógyász környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 8. kerületében a fenti bőrgyógyász (Dr. Jurcsik Ágnes - bőrgyógyász, allergológus) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró), M4 (zöld metró)
  • villamos: 4, 4-6, 6, 28A, 28, 37A, 37, 62
  • busz: 5, 7E, 7, 8E, 99, 108E, 110, 112, 133E, 178, 217E

A bőrgyógyász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem