Dr Harmos Ferenc bőrgyógyász

Cím: 1053 Budapest, Múzeum krt. 7. I em/1  (térkép lent)


Szolgáltatások
lézeres kezelések
anyajegy eltávolítás
nemigyógyászat
esztétikai bőrgyógyászat
bőrgyógyászatA Kálvin tér felől érkezve az ELTE és a Burger King épülete között található felszíni parkolóban. Az Astória felől érkezve, az első utcán (Ferenczy István utca) jobbra, majd ismét rögtön jobbra (Magyar utca), majd a végén balra (Reáltanoda utca) kb. 100 méterre található mélygarázsban. A Múzeum krt. 7. számú házat a Magyar utca felől (Reáltanoda utcával szemben) is meg lehet közelíteni. Kapcsolat, további információk: http://drharmos.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti bőrgyógyász utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a bőrgyógyász környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti bőrgyógyász (Dr Harmos Ferenc bőrgyógyász) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 47B, 47, 48, 49
  • busz: 5, 7, 8E, 9, 100E, 108E, 110, 112, 133E, 178
  • trolibusz: 74
Térkép

A bőrgyógyász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Munkaszüneti napok 2022-ben
Kapcsolat Adatvédelem