Bőrgyógyászok - Budapesten - 7. kerületiek listája

Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat

Cím: 1074 Budapest, Csengery u. 25.  térképen / útvonal ide


Rendelésünkön bőr-haj-, köröm problémákkal érkező akut és krónikus betegeket látunk el. (Felnőtteket, gyerekeket is.) Feladatunk a különböző gyakoribb és ritkább bőrbetegségek diagnosztizálása, kivizsgálása, kezelése, gondozása, a bőr kóros állapotaival kapcsolatos kivizsgálás, tanácsadás. Honlap: http://www.tesz.co.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti bőrgyógyász utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a bőrgyógyász környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 7. kerületében a fenti bőrgyógyász (Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6
  • busz: 6
  • trolibusz: R70, 70, 73, 76, 78

A bőrgyógyász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem