Bőrgyógyászok - Budapesten - 8. kerületiek listája

Gáspár Medical Center

Cím: Budapest, VIII. kerület, József körút 37.  térképen / útvonal ide


Anyajegy és melanoma szűrés Szemölcsök, anyajegyek, értágulatok, lipómák eltávolítása Lézeres beavatkozások Resurfaceing Láb és körömgomba kezelés Nemigyógyászat 2-es, 3-as, 4es teszt, HPV teszt, MRSA szűrés Tenyésztés és rezidencia vizsgálatok Honlap: https://gasparmed.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti bőrgyógyász utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a bőrgyógyász környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 8. kerületében a fenti bőrgyógyász (Gáspár Medical Center) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 4, 6
  • busz: 6, 9
  • trolibusz: 83

A bőrgyógyász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem