CIB ATM - Bajcsy Fiók (volt Andrássy 19. Fiók)

Cím: 1065 Budapest, Bajcsy−Zsilinszky út 5−7.  (térkép lent) útvonal ide
Szolgáltatások
Az ATM-ek használata (készpénzfelvétel, befizetés, PIN-kód módosítás stb.) előtt mindig győződjön meg arról, hogy a bankautomata működőképes (nem jelenik meg semmilyen hibaüzenet a képernyőjén), ellenőrizze, nem lát-e szokatlan, oda nem illő tárgyat vagy nyilvánvaló rongálás nyomait, stb.
Borítékos készpénzbefizetés - Az ügyfélnek lehetősége van arra, hogy napi 24 órán keresztül a Bank által üzemeltetett borítékos készpénzbefizetés szolgáltatás nyújtására alkalmas ATM-ekbe forint bankjegyekben készpénzt fizessen be az erre a célra rendszeresített, az ATM által kiadott boríték felhasználásával. A befizetett összeg az ügyfél bankszámláján legkésőbb három banki napon belül kerül jóváírásra.
A CIB bank telefonos ügyfélszolgálata a hét minden napján hívható 0-24 óráig a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon. A telefonos menüben bankkártya letiltásra is van lehetőség szükség esetén. Ezt elveszett vagy ellopott kártya esetén haladéktalanul érdemes megtenni. A CIB ATM-ek alkalmasak gyors, bármikor, akár ünnepnapokon is, igénybevehető készpénzfelvételre, egyenleglekérdezésre. Az ATM-ből felvehető napi maximális összeg az ügyfélszolgálaton keresztül módosítható.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti CIB ATM közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró), M2 (piros metró), M3 (kék metró)
  • villamos: 47B, 47, 48, 49
  • busz: 9, 15, 16, 105, 115

A hármas metrónak van megállója a CIB ATM közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3 vonalán nem jár a metró november 7-től a Lehel tér és a Nagyvárad tér között. Helyette pótlóbuszokkal vagy a lezárt szakaszt elkerülő alternatív járatokkal lehet utazni. A buszsávok miatt autóval is nehezebb lesz a belvárosban haladni.

Térkép

A CIB ATM helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem