CIB ATM - Bosnyák téri Fiók

Cím: 1149 Budapest, Bosnyák tér 9.  (térkép lent) útvonal ide


Szolgáltatások
Az ATM-ek használata (készpénzfelvétel, befizetés, PIN-kód módosítás stb.) előtt mindig győződjön meg arról, hogy a bankautomata működőképes (nem jelenik meg semmilyen hibaüzenet a képernyőjén), ellenőrizze, nem lát-e szokatlan, oda nem illő tárgyat vagy nyilvánvaló rongálás nyomait, stb.
Borítékos készpénzbefizetés - Az ügyfélnek lehetősége van arra, hogy napi 24 órán keresztül a Bank által üzemeltetett borítékos készpénzbefizetés szolgáltatás nyújtására alkalmas ATM-ekbe forint bankjegyekben készpénzt fizessen be az erre a célra rendszeresített, az ATM által kiadott boríték felhasználásával. A befizetett összeg az ügyfél bankszámláján legkésőbb három banki napon belül kerül jóváírásra.




A CIB bank telefonos ügyfélszolgálata a hét minden napján hívható 0-24 óráig a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon. A telefonos menüben bankkártya letiltásra is van lehetőség szükség esetén. Ezt elveszett vagy ellopott kártya esetén haladéktalanul érdemes megtenni. A CIB ATM-ek alkalmasak gyors, bármikor, akár ünnepnapokon is, igénybevehető készpénzfelvételre, egyenleglekérdezésre. Az ATM-ből felvehető napi maximális összeg az ügyfélszolgálaton keresztül módosítható.

BKV megállók

Budapest 14 kerületében a fenti CIB ATM közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 3, 62A, 62
  • busz: 7E, 7, 8E, 32, 108E, 110, 112, 124, 125, 133E, 277
Térkép

A CIB ATM helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




2021-es munkaszüneti napok
2022-es munkaszüneti napok




Kapcsolat | Adatvédelem