CIB ATM - CSEPEL HÉV

Cím: 1214 Budapest, II. Rákóczi F. út 174.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Probléma esetén értesítse a CIB24 nonstop telefonos ügyfélszolgálat. Lehetőleg a bankautomata mellől telefonáljon, ne hagyja el a helyszínt, amíg a CIB24 ügyintézőjétől nem kapott útmutatást a további teendőkről.
Ha a bankautomata bankkártyáját bevonta, vagy a tranzakció végén nem adta ki, annak több oka lehet. Előfordulhat, hogy a tranzakció befejeztével nem vette el időben a kiadott bankkártyát, vagy túl sok téves bankkártya PIN-kód megadás miatt került bevonásra a bankkártya.
Az ATM-ekben a bankjegyek mennyisége folyamatosan változik a forgalom függvényében, egyes címletek kifogyhatnak.
Az automaták úgy vannak beállítva, hogy készpénzfelvételnél mindig a lehető legkevesebb címletből szolgálja ki az ügyfelek igényét.
Az ATM-ek használata előtt mindig győződjön meg arról, hogy a bankautomata működőképes (nem jelenik meg semmilyen hibaüzenet a képernyőjén), ellenőrizze, nem lát-e szokatlan, oda nem illő tárgyat vagy nyilvánvaló rongálás nyomait, stb.
A CIB ATM-ek alkalmasak gyors, bármikor, akár ünnepnapokon is, igénybevehető készpénzfelvételre, egyenleglekérdezésre.
Az ATM-ből felvehető napi maximális összeg az ügyfélszolgálaton keresztül módosítható.
Az aktuális egyenleg lekérdezésére van lehetőség
PIN kód módosítása - Az aktivált bankkártya PIN kódját lehetősége van bármely CIB ATM-en, a „PIN kód csere” menüpontot kiválasztva megváltoztatni. Az új kód kiválasztásánál kerülje a könnyen kitalálható kódok megadását, mint pl. születési év, házszám, igazolványszám stb.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő0-24
Kedd0-24
Szerda0-24
Csütörtök0-24
Péntek0-24
Szombat0-24
Vasárnap0-24

Telefon(+36 1) 4 242 242 (a CIB telefonos ügyfélszolgálata a hét minden napján 0-24 óráig hívható)
Honlapcib.hu

Budapest 21. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti CIB ATM utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 21. kerületi parkolók, parkolóházak között.

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

BKV megállók

Budapest 21 kerületében a fenti CIB ATM közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 38, 38A, 138, 238, 278
Térkép

A CIB ATM helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Budapesti szabadidős programok, események listája ma, a hétvégén és más napokon
Kapcsolat Adatvédelem