CIB ATM - RÁKOSKERESZTÚR

Cím: 1173 Budapest, Pesti út 170.  (térkép lent)


Szolgáltatások
A CIB ATM-ek alkalmasak gyors, bármikor, akár ünnepnapokon is, igénybevehető készpénzfelvételre, egyenleglekérdezésre. Az ATM-ből felvehető napi maximális összeg az ügyfélszolgálaton keresztül módosítható.
Tartalmaz 20.000 Ft-os bankjegyet
Éjszakai trezor
Az ATM-ek használata előtt mindig győződjön meg arról, hogy a bankautomata működőképes (nem jelenik meg semmilyen hibaüzenet a képernyőjén), ellenőrizze, nem lát-e szokatlan, oda nem illő tárgyat vagy nyilvánvaló rongálás nyomait, stb.
Az automaták úgy vannak beállítva, hogy készpénzfelvételnél mindig a lehető legkevesebb címletből szolgálja ki az ügyfelek igényét.
Azonnali jóváírású készpénzbefizetés - A befizetett összeg a bankszámláján azonnal rendelkezésre áll. Fióki nyitvatartási időn kívül, hétvégéken és ünnepnapokon is azonnal jóváírásra kerül a bankszámláján a befizetett összeg.
Az aktuális egyenleg lekérdezésére van lehetőség
PIN kód módosítása - Az aktivált bankkártya PIN kódját lehetősége van bármely CIB ATM-en, a „PIN kód csere” menüpontot kiválasztva megváltoztatni. Az új kód kiválasztásánál kerülje a könnyen kitalálható kódok megadását, mint pl. születési év, házszám, igazolványszám stb.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő0-24
Kedd0-24
Szerda0-24
Csütörtök0-24
Péntek0-24
Szombat0-24
Vasárnap0-24


Budapest 17. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti CIB ATM utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 17. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 17 kerületében a fenti CIB ATM közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 46, 97E, 98, 146A, 146, 161A, 161, 161E, 162, 169E, 195, 198, 202E, 262
Térkép

A CIB ATM helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem