CIB ATM - Szekszárdi Fiók

Cím: 7100 Szekszárd, Garay tér 1.  (térkép lent) útvonal ide


Szolgáltatások
Tartalmaz 20.000 Ft-os bankjegyet
Egyenleg lekérdezése
Az ATM-ek használata (készpénzfelvétel, befizetés, PIN-kód módosítás stb.) előtt mindig győződjön meg arról, hogy a bankautomata működőképes (nem jelenik meg semmilyen hibaüzenet a képernyőjén), ellenőrizze, nem lát-e szokatlan, oda nem illő tárgyat vagy nyilvánvaló rongálás nyomait, stb.
Borítékos készpénzbefizetés - Az ügyfélnek lehetősége van arra, hogy napi 24 órán keresztül a Bank által üzemeltetett borítékos készpénzbefizetés szolgáltatás nyújtására alkalmas ATM-ekbe forint bankjegyekben készpénzt fizessen be az erre a célra rendszeresített, az ATM által kiadott boríték felhasználásával. A befizetett összeg az ügyfél bankszámláján legkésőbb három banki napon belül kerül jóváírásra.
Éjszakai trezor
PIN kód módosítása - A Bankkártya PIN kódja megváltoztatható a kártyabirtokos által tetszőlegesen kiválasztott 4 jegyű számra a Bank által üzemeltetett ATM-eken keresztül.
A CIB bank telefonos ügyfélszolgálata a hét minden napján hívható 0-24 óráig a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon. A telefonos menüben bankkártya letiltásra is van lehetőség szükség esetén. Ezt elveszett vagy ellopott kártya esetén haladéktalanul érdemes megtenni. A CIB ATM-ek alkalmasak gyors, bármikor, akár ünnepnapokon is, igénybevehető készpénzfelvételre, egyenleglekérdezésre. Az ATM-ből felvehető napi maximális összeg az ügyfélszolgálaton keresztül módosítható.

Térkép

A CIB ATM helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
2021-es munkaszüneti napok
2022-es munkaszüneti napok
Kapcsolat | Adatvédelem