CIB ATM - CEU

Cím: 1051 Budapest, Nádor u. 9.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Probléma esetén értesítse a CIB24 nonstop telefonos ügyfélszolgálat. Lehetőleg a bankautomata mellől telefonáljon, ne hagyja el a helyszínt, amíg a CIB24 ügyintézőjétől nem kapott útmutatást a további teendőkről.
Az automaták úgy vannak beállítva, hogy készpénzfelvételnél mindig a lehető legkevesebb címletből szolgálja ki az ügyfelek igényét.
A CIB ATM-ek alkalmasak gyors, bármikor, akár ünnepnapokon is, igénybevehető készpénzfelvételre, egyenleglekérdezésre. Az ATM-ből felvehető napi maximális összeg az ügyfélszolgálaton keresztül módosítható.
Az ATM-ekben a bankjegyek mennyisége folyamatosan változik a forgalom függvényében, egyes címletek kifogyhatnak.
Az aktuális egyenleg lekérdezésére van lehetőség
Az ATM-ek használata előtt mindig győződjön meg arról, hogy a bankautomata működőképes (nem jelenik meg semmilyen hibaüzenet a képernyőjén), ellenőrizze, nem lát-e szokatlan, oda nem illő tárgyat vagy nyilvánvaló rongálás nyomait, stb.
PIN kód módosítása - Az aktivált bankkártya PIN kódját lehetősége van bármely CIB ATM-en, a „PIN kód csere” menüpontot kiválasztva megváltoztatni. Az új kód kiválasztásánál kerülje a könnyen kitalálható kódok megadását, mint pl. születési év, házszám, igazolványszám stb.
Ha a bankautomata bankkártyáját bevonta, vagy a tranzakció végén nem adta ki, annak több oka lehet. Előfordulhat, hogy a tranzakció befejeztével nem vette el időben a kiadott bankkártyát, vagy túl sok téves bankkártya PIN-kód megadás miatt került bevonásra a bankkártya.
Az ATM a bankfiókon kívül található

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)0-24
Kedd0-24
Szerda0-24
Csütörtök0-24
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)0-24
Szombat0-24
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)0-24


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti CIB ATM utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a CIB ATM környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti CIB ATM közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2B, 2, 23
  • busz: 15, 16, 105, 178, 210B, 210, 216
Térkép

A CIB ATM helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem