CIB bankfiók

Cím: 4700 Mátészalka, Kazinczy u. 2.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Nyugdíj-előtakarékossági Számla (NYESZ) - Szabadon eldönthető, hogy milyen befektetési termékbe kerüljön a pénz. A megtakarítás – a jogszabályi feltételek teljesülése esetén – kamat- és árfolyam-nyereség adó-mentesen gyarapodik. Hosszú távon lehet részesülni a tőkepiacon elérhető befektetések hozamából. Előtakarékossági támogatás lehetősége. A NYESZ számlán bármilyen rendszerességgel, bármekkora összeget elhelyezhető. A NYESZ számlán lévő megtakarítás örökölhető.
Bankszámla - folyószámla a napi pénzügyek lebonyolítására, devizaszámla azoknak, akik sokszor fizetnek vagy kapnak pénzt az adott devizában, megtakarítási számla, ha több pénzünk van, mint amennyit belátható időn belül elköltenénk, és gyarapítani akarjuk
Bankkártyák - betéti- és hitelkártyák, számlavezetés mellé akár több fajta betétikártya is választható
Hitelek - Bármilyen célra, a hitel szabadon felhasználható. Könnyű ügyintézés, internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások. Széles körű választék, rugalmasan az igényekhez igazítható.
Hitelkártyák - Dombornyomott hitelkártya, amely már minimálbért elérő jövedelemtől igényelhető kedvező éves díjjal. Gold Hitelkártya, hogy különlegesnek érezze magát.
Jelzálog specialista - CIB Ingatlanfedezetes hitelek szabad felhasználásra
Befektetési tanácsadás (Magnifica) - A Magnifica a CIB Bank prémium banki szolgáltatása. Nagy tudású, tapasztalt, személyes pénzügyi tanácsadó, a Magnifica bankár áll rendelkezésére. Rövid-, közép-, és hosszú távú pénzügyi stratégiák közös tervezése. Befektetési tanácsadás. Folyamatos portfóliófigyelés. Magnifica kedvezmények és árfolyamok. Soron kívüli kiszolgálás a bankfiókban. Magnifica24 non-stop telefonos ügyfélszolgálat.
Gyereksarok - a gyereksarokban elidőzhetnek a gyermekek, amíg a felnőttek a pénzügyeiket intézik
A bankfiók akadálymentesen használható.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő08:30-16:00
Kedd08:30-16:00
Szerda08:30-17:00
Csütörtök08:30-16:00
Péntek08:30-15:00
SzombatZÁRVA
VasárnapZÁRVA

Akadálymentesigen
CIB bank SWIFT kódCIBHHUHB
Email[email protected]
Honlapwww.cib.hu
Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

Térkép

A CIB bankfiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem