Gyorsjavító (a Városházával szemben)

Cím: 1181 Budapest, Üllői út 421.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
CIPZÁRJAVÍTÁS, CIPZÁRCSERE: cipőbe, csizmába, táskába, bőrkabátba, bőrárukba javítunk és cserélünk is, egyéb ruhaneműbe csak javítunk. A cipzárjavítás akár helyben megvárható, a komplett csere általában 1 napon belül elkészül.
BÉLYEGZŐKÉSZÍTÉS: azonnal készítjük, megvárható
CIPŐKELLÉKEK: a cipőfűzőktől kezdve a legkülönfélébb cipőápolási készítményekig tartunk cipőkellékeket
NÉV- ÉS CÉGTÁBLA KÉSZÍTÉS: azonnal készítjük, megvárható
TELJES KÖRŰ CIPŐJAVÍTÁS: a kisebb javításoktól kezdve, az MBT cipő javításon át, a teljes talp újjáépítésig mindent megoldunk. A sarkalások, kisebb javítások akár helyben megvárhatóak, de a nagyobb munkák is rövid határidővel elkészülnek. (cipő ill. bőrfestést nem vállalunk)
ÉLEZÉS: kés, olló, manikűr eszközök, kerti szerszámok (metszőolló, fűnyírókés, ágvágó olló, balta…), korcsolya, láncfűrész lánc stb. élezése akár helyben megvárható, vagy néhány óra alatt elkészülnek. A húsdarálók élezését másnap reggelre tudjuk vállalni.
ELEMCSERE: mindenben cserélünk elemet ami a háztartásban előfordul. Azonnal készítjük, megvárható.
TÁSKAJAVÍTÁS: varrások, foltozások, fülcserék, ringlizés, patentozás, fémkellékek cseréje. A kisebb javítások akár helyben megvárhatóak, de a nagyobb munkák is rövid határidővel elkészülnek.
LÉZERGRAVÍROZÁS: gravírozunk fára, műanyagra, üvegre, akár fotót is. A feladat függvényében akár azonnal is elkészülnek (pl. toll, kutyabiléta), vagy pl fotó gravírozás esetében néhány nap alatt.
KULCSMÁSOLÁS: hagyományos cilinderes, tollas, fúrt és autókulcsot is másolunk (immobiliser-es autókulcsot nem). Több száz féle kulcsot tartunk készleten. Proxy beléptető chip-et is másolunk.
BŐRDÍSZMŰ JAVÍTÁS: bőrruházatok, táskák, tokok, szíjak, stb. A kisebb javítások akár helyben megvárhatóak, de a nagyobb munkák is rövid határidővel elkészülnek.



Kapcsolat, további információk: https://www.gyorsjavito.com


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti cipész utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 18 kerületében a fenti cipész (Gyorsjavító (a Városházával szemben)) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 50
  • busz: 36, 93A, 93, 236, 236A
Térkép

A cipész helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem