Mádi Imre Cipész-Kulcsmásoló

Cím: 1064 Budapest Vörösmarty utca 61  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Kulcsmásolás: Hosszú évek munkájának eredményeként ma már rendelkezünk a legtöbb kulcs másolásához szükséges gépekkel és nyers kulcsokkal.
Gravírozás: Névtáblák cégtáblák, felirati táblák, adat táblák készítése gravírozással, műanyagból.
Cipzárvarrás: Szakképzett kolleganőnk vállalja: ruhajavítás, igazítás, felhajtás, cipzár csere, bélés csere, szűkítés- bővítés-rövidítés, koptató csere, zseb csere, toldás, stoppolás, foltozás, válltömés csere, mandzsetta gallérfordítás, kabát alja-ujja rövidítés, függönyszegés, és más egyéb anyagok szegését varrását.
Bőrdíszmű javítás: Bőr, műbőr táskajavítás, öv, övtáska, kézitáska javítás. Gyöngyvászon hátizsák, sporttáska, hangszertok javítás. Pénztárca, telefontok, PDA tok, GPS tokjavítás. Autós táska, férfi kézitáska javítás. Tépőzár, mágneszár, Cipzár csere. Fogó csere, táskazár csere, karabiner csere, bélésjavítás, szakadt bélés csere. Patentozás, szegecselés, ringlizés, ragasztás, szabás, varrás, lyukasztás.
Élezés: Vállaljuk Kések, köröm ollók, háztartási ollók, szabász ollók, metsző ollók,húsdaráló kések, fűnyíró kések, grillcsirke vágó olló, húsbárd, és balta élezését.
Cipőjavítás: A javítás során a legjobb minőségű normál és prémium anyagok kerülnek felhasználásra. A normál minőségű anyagokkal történő javítás ára megfelel az országos átlagnak, míg a prémium anyagokból történő szolgáltatás csak a normál árszint közel 1,5-szerese. Ezzel a két anyagminőség – két árpolitikával tudunk minden vásárlói réteg rendelkezésére állni.
Főkulcsrendszerek készítése: A fő és vezérkulcsos rendszerek egyedi igények szerint készülnek. Alapjuk olyan speciálisan összeszerelt zárbetét, amelyet különböző kulcsok nyitnak. Így az épületben használt kulcsok száma jelentősen csökken – egy vezérkulcs nyitja az összes zárási pontot, a további kulcsok pedig csak meghatározott pontot, vagy pontokat.



További információk: http://madicipesz.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti cipész utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a cipész környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti cipész (Mádi Imre Cipész-Kulcsmásoló) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 72M, 73, 76
Térkép

A cipész helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem