D&D-crb

Cím: 1039 Budapest, Madzsar József utca 1  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Cipőjavítás - sarkalás, talpalás, ragasztás..
Bőrdíszműves - varrás, cipzárcsere, patent, szegecs..
Ruhajavító - felhajtás, szűkítés, cipzárcsere, gomb...


CIPZÁRCSERE Szövet, Bőr kabátokban, dzsekikben, nadrágokban, szoknyákban, csizmákban minőségi cipzárcsere széles anyag és színválasztékkal. FELHAJTÁS Többféle típusú a használatnak leginkább megfelelő felhajtásból választhat, legyen az nadrág, szoknya, blúz vagy akár kabát, dzseki. BŐRTÁSKA JAVÍTÁS Minőségi tűzések, legyen az cipzárcsere vagy a sérült részek pótlása, valamint műanyag, fém kellékek, bőrök, textíliák széles választéka. SARKALÁS, TALPALÁS Minőségi, elegáns, napjaink elvárásának megfelelő alapanyagokból választhat kedvenc cipője javításához a hozzá illő talpanyagokkal. Több mint tíz éves szakmai gyakorlattal rendelkező családi vállalkozás, ezért nálunk az Ügyfeleket a barátainkként fogadjuk és ennek megfelelően a javításokat úgy végezzük, mintha magunknak készítenénk! A javításokkal kapcsolatban, igyekszünk 'barátainknak' több megoldást is felkínálni, figyelembe véve az elgondolásaikat, igényeiket, észrevételeiket! Ezen ismeretek birtokában, Ön dönt! Igyekszünk naprakészek lenni a divat és a technológiai változások terén, valamint alapanyag beszállítóink véleményére, tapasztalatára is odafigyelünk, hogy Önnek a legjobbat nyújthassuk, maximum 48 órán belül! Nyitvatartás: Hétfő 9:00-17:00 Kedd 9:00-18:00 Szerda 9:00-17:00 Csütörtök 9:00-18:00 Péntek 9:00-17:00 Szombat 8:00-12:00 Vasárnap Zárva

Telefon+36 1 709 2703
Email[email protected]
Honlapdnd-crb.hu
Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

BKV megállók

Budapest 3 kerületében a fenti cipész (D&D-crb ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 34, 134, 160, 204, 296
  • hév: H5
Térkép

A cipész helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem