Cipőjavítás

Cím: 1053 Budapest Királyi Pál u. 13 a  (térkép, utcanézet lejjebb)

Javító tevékenységünket 1998, óta végezzük. Ez idő alatt széles ügyfélkört sikerült kialakítanunk, akik a mai napig folyamatosan megtisztelnek bizalmukkal, Ami véleményünk szerint annak köszönhető, hogy megelégedéssel fogadják az általunk elvégzett javító tevékenységet. Kizárólag csak olyan munkát vállalunk el, amelyekről biztosan tudjuk, hogy minőségileg megfelelően tudjuk elvégezni, és a jövőben is erre törekszünk. Tapasztalatunk szerint ez így korrekt és így tisztességes. Szeretettel várjuk továbbra is minden kedves ügyfelünket. Kapcsolat, további információk: http://www.cipojavitas-info.hu/


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti cipész utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a cipész környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti cipész (Cipőjavítás) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 47, 48, 49
  • busz: 9, 15, 100E, 115
  • trolibusz: 72M, 83
Térkép

A cipész helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem