Coop élelmiszerüzlet - 200.SZ.

Cím: 3100 Salgótarján Rákóczi út 17.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Pick Pack pont átvételi lehetőség. A Pick Pack Pont-szolgáltatás költség- és időhatékony megoldást kínál az online vásárlók számára. A vásárlók kényelmesen, és gyorsan vehetik át rendeléseiket, igazodva napjuk menetéhez.
Promo+ Üzlet
Postai csomagot lehet rendelni Coop postapontra, így a bevásárlással együtt a csomagátvétel is megoldható.
A Coop mobil alkalmazást is működtet Coop Klub néven, amely egy mindig kéznél virtuális vásárlói kártya, vagyis a vásárlások után járó pontok gyűjtéséhez és a törzsvásárlói akciók és kedvezmények azonnali igénybevételéhez már nem kell a plasztik kártyát magunkkal vinni. Az aktuális pontegyenleget is meg lehet nézni rajta és hűségutalvány is érvényesíthető vele, megtekinthetők az akciós katalógusok, az üzletkereső funkcióval könnyedén megtalálható a legközelebbi nyitva tartó üzlet, és környezetbarát is, hiszen az akciókat, kuponokat a nyomtatott változat helyett el lehet érni az applikációin keresztül.
Coop Klub Mobilkupon beváltás
Használt étolaj leadási lehetőség - a környezet védelme mellett kedvezményeket is lehet kapni, bármilyen típusú növényi étolaj beváltható, de csak szennyeződéstől és idegen folyadéktól mentesen
Tőkehúst forgalmazó üzlet
Vágott baromfit forgalmazó üzlet
Coop Klub Törzsvásárlói Üzlet - A Coop Klub törzsvásárlói programban a törzsvásárlók vásárlásaikkal hűségpontokat gyűjthetnek, amelyekért hűségkupont kapnak. Ezen felül egyes akciókban csak törzsvásárlók jogosultak egyes termékeket kedvezményes áron megvásárolni. Törzsvásárlói kártyát a Coop Klub emblémával ellátott Coop üzletekben lehet igényelni.
Spóroljon többet - a reklámújságban Spóroljon többet megjelölésű akciók érvényesíthetők ebben az üzletben

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő06:00-19:30
Kedd06:00-19:30
Szerda06:00-19:30
Csütörtök06:00-19:30
Péntek06:00-19:30
Szombat06:00-14:00
Vasárnap07:00-12:00A Coop az ország legnagyobb lefedettséggel rendelkező hazai élelmiszerlánca, amely az ország szinte minden településén jelen van. A Coop saját márkás termékeket is árusít, amelyek jó minőséget nyújtanak versenyképes áron. A Coop által kínált termékek között jóval 80 százalék feletti a hazaiak aránya, így az üzletláncok tekintetében a Coop az egyik legtöbb hazai terméket forgalmazó kiskereskedelmi lánc. A Coop szuper üzletekben ajándékkártya is vásárolható, amelynek aktiválása a vásárlás alkalmával történik. Az ajándékkártya felhasználható bármely a Coop Klub KuponPont emblémával ellátott üzletben a kasszánál történő aktiválástól számított 1 évig.

Térkép

A Coop élelmiszerüzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat | Adatvédelem