Coop élelmiszerüzlet - 663. SZ. ABC EGERCSEHI

Cím: 3341 Egercsehi Jókai u. 4.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A Coop az ország legnagyobb lefedettséggel rendelkező hazai élelmiszerlánca, amely az ország szinte minden településén jelen van.
Gastroil
Spóroljon többet - a reklámújságban Spóroljon többet megjelölésű akciók érvényesíthetők ebben az üzletben
Promo+ Üzlet
A Coop üzletlánc céljai között előkelő helyen szerepel a magyar kereskedelmi kultúra színvonalának emelése, különösen a fogyasztók részére történő személyes eladás és a vásárlás kulturált körülményeinek biztosításával.
A Coop saját márkás termékeket is árusít, amelyek jó minőséget nyújtanak versenyképes áron.
A Coop sokoldalú üzlettípusainak köszönhetően lehetőség nyílik a vásárlói igények teljes körű kielégítésére: a falvakban a lélekszámhoz igazodó kisboltok jelentik a lakosságnak a mindennapi élethez szükséges élelmiszer és vegyi áru beszerzési lehetőséget, a községekben és városokban nagyobb alapterületű üzletek versenyeznek a multinacionális láncokkal.
A Coop által kínált termékek között jóval 80 százalék feletti a hazaiak aránya, így az üzletláncok tekintetében a Coop az egyik legtöbb hazai terméket forgalmazó kiskereskedelmi lánc.
Coop Klub Mobilkupon beváltás
A Coop szinte mindenütt jelen van, barátságos, közeli élelmiszerüzlet, mindennapi életünk része.
Coop Klub Törzsvásárlói Üzlet - Bármely Coop Klub emblémával ellátott Coop üzletben igényelhető törzsvásárlói kártya, amely az igénylőlap kitöltése után már használható is. Ha család többi tagja is szeretne részt venni a törzsvásárlói programban, akkor van lehetőség családi pontgyűjtésre is.

Térkép

A Coop élelmiszerüzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem