Coop élelmiszerüzlet - TORNYAI IMCO ABC

Cím: 5905 Orosháza-Szentetornya Kiss Ernő u. 11.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Coop Klub Törzsvásárlói Üzlet - Bármely Coop Klub emblémával ellátott Coop üzletben igényelhető törzsvásárlói kártya, amely az igénylőlap kitöltése után már használható is. Ha család többi tagja is szeretne részt venni a törzsvásárlói programban, akkor van lehetőség családi pontgyűjtésre is.
A Coop története kivételes a hazai piacon, hiszen több mint 20 évvel ezelőtti megalapítása óta 100%-ban hazai tulajdonban lévő cégként egyedülálló módon, több mint egy évszázadot átívelő történelmi gyökerekkel rendelkezik. A szövetkezeti kereskedelemre jellemző eszmeiség, az összefogás és a közösség iránt érzett felelősség ma is meghatározza a Coop működését.
A Coop szinte mindenütt jelen van, barátságos, közeli élelmiszerüzlet, mindennapi életünk része.
A Coop üzletlánc céljai között előkelő helyen szerepel a magyar kereskedelmi kultúra színvonalának emelése, különösen a fogyasztók részére történő személyes eladás és a vásárlás kulturált körülményeinek biztosításával.
A Coop sokoldalú üzlettípusainak köszönhetően lehetőség nyílik a vásárlói igények teljes körű kielégítésére: a falvakban a lélekszámhoz igazodó kisboltok jelentik a lakosságnak a mindennapi élethez szükséges élelmiszer és vegyi áru beszerzési lehetőséget, a községekben és városokban nagyobb alapterületű üzletek versenyeznek a multinacionális láncokkal.
Az üzletláncok között a Coop az egyik legtöbb hazai terméket forgalmazó kiskereskedelmi lánc.
A Coop az ország legnagyobb lefedettséggel rendelkező hazai élelmiszerlánca, amely az ország szinte minden településén jelen van.
A Coop által kínált termékek között jóval 80 százalék feletti a hazaiak aránya, így az üzletláncok tekintetében a Coop az egyik legtöbb hazai terméket forgalmazó kiskereskedelmi lánc.
A Coop saját márkás termékeket is árusít, amelyek jó minőséget nyújtanak versenyképes áron. A portfólió rendkívül széles, a Coop igyekszik minden fontosabb vásárlói célcsoportban és termékkategóriában sajátmárkás terméket kínálni. A gyártás során a hazai lánc túlnyomórészt magyar beszállítóval működik együtt.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő06:00-18:00
Kedd06:00-18:00
Szerda06:00-18:00
Csütörtök06:00-18:00
Péntek06:00-18:00
Szombat06:00-11:00
Vasárnap07:00-11:00Térkép

A Coop élelmiszerüzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem