Coop élelmiszerüzlet - 1. SZ. ÖNKISZOLGÁLÓ BOLT

Cím: 4172 Biharnagybajom, Kossuth U. 2/a.  (térkép lent)


Szolgáltatások
A Coop az ország legnagyobb lefedettséggel rendelkező hazai élelmiszerlánca, amely az ország szinte minden településén jelen van.
A Coop saját márkás termékeket is árusít, amelyek jó minőséget nyújtanak versenyképes áron.
Tőkehúst forgalmazó üzlet
A Coop története kivételes a hazai piacon, hiszen több mint 20 évvel ezelőtti megalapítása óta 100%-ban hazai tulajdonban lévő cégként egyedülálló módon, több mint egy évszázadot átívelő történelmi gyökerekkel rendelkezik. A szövetkezeti kereskedelemre jellemző eszmeiség, az összefogás és a közösség iránt érzett felelősség ma is meghatározza a Coop működését.
A Coop által kínált termékek között jóval 80 százalék feletti a hazaiak aránya, így az üzletláncok tekintetében a Coop az egyik legtöbb hazai terméket forgalmazó kiskereskedelmi lánc.
Promo+ Üzlet
Coop Klub Mobilkupon beváltás - az üzletben lehetőség van a mobiltelefonos Coop Klub applikációban gyűjtött kuponok beváltására
A Coop sokoldalú üzlettípusainak köszönhetően lehetőség nyílik a vásárlói igények teljes körű kielégítésére: a falvakban a lélekszámhoz igazodó kisboltok jelentik a lakosságnak a mindennapi élethez szükséges élelmiszer és vegyi áru beszerzési lehetőséget, a községekben és városokban nagyobb alapterületű üzletek versenyeznek a multinacionális láncokkal.
Coop Klub Törzsvásárlói Üzlet - Bármely Coop Klub emblémával ellátott Coop üzletben igényelhető törzsvásárlói kártya, amely az igénylőlap kitöltése után már használható is. Ha család többi tagja is szeretne részt venni a törzsvásárlói programban, akkor van lehetőség családi pontgyűjtésre is.Térkép

A Coop élelmiszerüzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem