Coop élelmiszerüzlet - ABC

Cím: 1084 Budapest, József u. 31.  (térkép lent)


Szolgáltatások
A Coop Szuper üzletekben ajándékkártya is vásárolható, amelynek aktiválása a vásárlás alkalmával történik. Az ajándékkártya felhasználható bármely a Coop Klub KuponPont emblémával ellátott üzletben a kasszánál történő aktiválástól számított 1 évig.
A Coop mobil alkalmazást is működtet Coop Klub néven, amely egy mindig kéznél virtuális vásárlói kártya, vagyis a vásárlások után járó pontok gyűjtéséhez és a törzsvásárlói akciók és kedvezmények azonnali igénybevételéhez már nem kell a plasztik kártyát magunkkal vinni. Az aktuális pontegyenleget is meg lehet nézni rajta és hűségutalvány is érvényesíthető vele, megtekinthetők az akciós katalógusok, az üzletkereső funkcióval könnyedén megtalálható a legközelebbi nyitva tartó üzlet, és környezetbarát is, hiszen az akciókat, kuponokat a nyomtatott változat helyett el lehet érni az applikációin keresztül.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő06:00-22:00
Kedd06:00-22:00
Szerda06:00-22:00
Csütörtök06:00-22:00
Péntek06:00-22:00
Szombat06:00-18:00
Vasárnap06:00-18:00A Coop az ország legnagyobb lefedettséggel rendelkező hazai élelmiszerlánca, amely az ország szinte minden településén jelen van. A Coop saját márkás termékeket is árusít, amelyek jó minőséget nyújtanak versenyképes áron. A Coop által kínált termékek között jóval 80 százalék feletti a hazaiak aránya, így az üzletláncok tekintetében a Coop az egyik legtöbb hazai terméket forgalmazó kiskereskedelmi lánc.


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Coop élelmiszerüzlet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a Coop élelmiszerüzlet környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti Coop élelmiszerüzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • busz: 9, 99
  • trolibusz: 83
Térkép

A Coop élelmiszerüzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat | Adatvédelem