Coop élelmiszerüzlet - CSABA COOP SZUPER ABC BÉKÉSCSABA

Cím: 6564 Békéscsaba, Berényi út 130.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Promo+ Üzlet
A Coop szinte mindenütt jelen van, barátságos, közeli élelmiszerüzlet, mindennapi életünk része.
Coop Klub Mobilkupon beváltás
Spóroljon többet
A Coop által kínált termékek között jóval 80 százalék feletti a hazaiak aránya, így az üzletláncok tekintetében a Coop az egyik legtöbb hazai terméket forgalmazó kiskereskedelmi lánc.
A Coop üzletlánc céljai között előkelő helyen szerepel a magyar kereskedelmi kultúra színvonalának emelése, különösen a fogyasztók részére történő személyes eladás és a vásárlás kulturált körülményeinek biztosításával.
Az üzletláncok között a Coop az egyik legtöbb hazai terméket forgalmazó kiskereskedelmi lánc.
A Coop az ország legnagyobb lefedettséggel rendelkező hazai élelmiszerlánca, amely az ország szinte minden településén jelen van.
A Coop sokoldalú üzlettípusainak köszönhetően lehetőség nyílik a vásárlói igények teljes körű kielégítésére: a falvakban a lélekszámhoz igazodó kisboltok jelentik a lakosságnak a mindennapi élethez szükséges élelmiszer és vegyi áru beszerzési lehetőséget, a községekben és városokban nagyobb alapterületű üzletek versenyeznek a multinacionális láncokkal.
A Coop története kivételes a hazai piacon, hiszen több mint 20 évvel ezelőtti megalapítása óta 100%-ban hazai tulajdonban lévő cégként egyedülálló módon, több mint egy évszázadot átívelő történelmi gyökerekkel rendelkezik. A szövetkezeti kereskedelemre jellemző eszmeiség, az összefogás és a közösség iránt érzett felelősség ma is meghatározza a Coop működését.
Coop Klub Törzsvásárlói Üzlet
A Coop saját márkás termékeket is árusít, amelyek jó minőséget nyújtanak versenyképes áron. A portfólió rendkívül széles, a Coop igyekszik minden fontosabb vásárlói célcsoportban és termékkategóriában sajátmárkás terméket kínálni. A gyártás során a hazai lánc túlnyomórészt magyar beszállítóval működik együtt.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő05:00-22:00
Kedd05:00-22:00
Szerda05:00-22:00
Csütörtök05:00-22:00
Péntek05:00-22:00
Szombat05:00-22:00
Vasárnap05:00-22:00Térkép

A Coop élelmiszerüzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem