Coop élelmiszerüzlet - COOP BÁSTYA CSEMEGE

Cím: 2500 Esztergom Rákóczi tér 5.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Vágott baromfit forgalmazó üzlet
Tőkehúst forgalmazó üzlet
Spóroljon többet - a reklámújságban Spóroljon többet megjelölésű akciók érvényesíthetők ebben az üzletben
Coop Klub Törzsvásárlói Üzlet - A Coop Klub törzsvásárlói programban a törzsvásárlók vásárlásaikkal hűségpontokat gyűjthetnek, amelyekért hűségkupont kapnak. Ezen felül egyes akciókban csak törzsvásárlók jogosultak egyes termékeket kedvezményes áron megvásárolni. Törzsvásárlói kártyát a Coop Klub emblémával ellátott Coop üzletekben lehet igényelni.
Promo+ Üzlet
A Coop mobil alkalmazást is működtet Coop Klub néven, amely egy mindig kéznél virtuális vásárlói kártya, vagyis a vásárlások után járó pontok gyűjtéséhez és a törzsvásárlói akciók és kedvezmények azonnali igénybevételéhez már nem kell a plasztik kártyát magunkkal vinni. Az aktuális pontegyenleget is meg lehet nézni rajta és hűségutalvány is érvényesíthető vele, megtekinthetők az akciós katalógusok, az üzletkereső funkcióval könnyedén megtalálható a legközelebbi nyitva tartó üzlet, és környezetbarát is, hiszen az akciókat, kuponokat a nyomtatott változat helyett el lehet érni az applikációin keresztül.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő06:30-19:00
Kedd06:30-19:00
Szerda06:30-19:00
Csütörtök06:30-19:00
Péntek06:30-19:00
Szombat06:30-16:00
VasárnapZárvaA Coop az ország legnagyobb lefedettséggel rendelkező hazai élelmiszerlánca, amely az ország szinte minden településén jelen van. A Coop saját márkás termékeket is árusít, amelyek jó minőséget nyújtanak versenyképes áron. A Coop által kínált termékek között jóval 80 százalék feletti a hazaiak aránya, így az üzletláncok tekintetében a Coop az egyik legtöbb hazai terméket forgalmazó kiskereskedelmi lánc. A Coop szuper üzletekben ajándékkártya is vásárolható, amelynek aktiválása a vásárlás alkalmával történik. Az ajándékkártya felhasználható bármely a Coop Klub KuponPont emblémával ellátott üzletben a kasszánál történő aktiválástól számított 1 évig.

Térkép

A Coop élelmiszerüzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat | Adatvédelem