Csokoládéboltok - Budapesten - 19. kerületiek listája

Köki Terminál Szamos Csokoládé, Sütemény

Cím: 1191 Budapest Vak Bottyán u. 75.  térképen / útvonal ide

Budapesten, a KÖKI Terminál Bevásárló és Szabadidő Központ I. emeletén található szaküzletünk, Szamos Csokoládé, Sütemény néven. Ebben a boltban teljes választékunkat kínáljuk a vásárlók részére. Kézi készítésű bonbonok, Szamos likőr, csokoládék, marcipán desszertek, díszdobozok, sütemények, torták, csemegék, Illy kávé, üdítők, sőt még Szamos fagylalt is kapható! A tortákra rendelést felveszünk, valamint a készen kapható ajándékkosarak mellett, igény szerint egyéni összeállításokat is készítünk. Honlap: http://www.szamosmarcipan.hu


Budapest 19. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti csokoládébolt utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 19. kerületi parkolók, parkolóházak között.


térképenútvonaltervezés ide

Budapest 19. kerületében a fenti csokoládébolt (Köki Terminál Szamos Csokoládé, Sütemény) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 68, 85, 85E, 93A, 93, 98, 98E, 136E, 148, 151, 182, 184, 193E, 200E, 201E, 202E, 282E, 284E

A hármas metrónak van megállója a csokoládébolt közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. A hétvégéken Újpest-központ és a Lehel tér között járnak csak a 3-as metró szerelvényei, Kőbánya-Kispesttől a Lehel térig pótlóbuszok járnak. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be.


A csokoládébolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem