Csokoládéboltok - Budapesten - 19. kerületiek listája

Köki Terminál Szamos Csokoládé, Sütemény

Cím: 1191 Budapest Vak Bottyán u. 75.  térképen / útvonal ide

Budapesten, a KÖKI Terminál Bevásárló és Szabadidő Központ I. emeletén található szaküzletünk, Szamos Csokoládé, Sütemény néven. Ebben a boltban teljes választékunkat kínáljuk a vásárlók részére. Kézi készítésű bonbonok, Szamos likőr, csokoládék, marcipán desszertek, díszdobozok, sütemények, torták, csemegék, Illy kávé, üdítők, sőt még Szamos fagylalt is kapható! A tortákra rendelést felveszünk, valamint a készen kapható ajándékkosarak mellett, igény szerint egyéni összeállításokat is készítünk. Honlap: http://www.szamosmarcipan.hu

A csokoládébolt az üzletközpont épületében található. A KÖKI Terminál bevásárlóközpont autóval érkező látogatói egy többszintes parkolót vehetnek igénybe a vásárlás idejére. A parkolás díja 200 Ft/4 óra, ezt követően minden megkezdett óra 200Ft. Tömegközlekedéssel megközelíthető a 3-as metró végállomásánál, MÁV csatlakozásokkal, illetve számos BKV buszjárat és távolsági autóbuszok is megállnak itt.

térképenútvonal ideutcanézet

Budapest 19. kerületében a fenti csokoládébolt (Köki Terminál Szamos Csokoládé, Sütemény) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 68, 85, 85E, 93A, 93, 98, 98E, 136E, 148, 151, 182, 184, 193E, 200E, 201E, 202E, 282E, 284E

A hármas metrónak van megállója a csokoládébolt közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. Március 9. hétfőtől a metró az Arany János utca és a Ferenciek tere megállón megállás nélkül áthalad. Július 13-tól lezárják a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák metróállomásokat is felújítás miatt. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be.


A csokoládébolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem