Pásztor Tamás Csontkovács (házhoz is megy)

Cím: 1074 Budapest Vörösmarty u. 3/a  (térkép, utcanézet lejjebb)

Fáj a hátam, fáj a vállam, fáj a fejem, nehezen alszom, zsibbad a kezem, stressz izomcsomó van a hátamban, meszesednek a csigolyáim, szinte mindennapos problémák a XXI században. Sokan a rossz testtartásnak tulajdonítják a bajok eredetét, és gyógyszerekre bízzák magukat, miközben lehet, hogy sokkal eredményesebb lenne természetgyógyászhoz, csontkovácshoz, kiropraktorhoz fordulni. Sokan nem gondolnak arra, hogy panaszaikat esetleg egy elmozdult csigolya okozza. A csigolyák körül rengeteg idegpálya halad. Ha ezek az idegpályák a csigolyák elmozdulása miatt nyomás alá kerülnek, különféle mûködési zavarokat okozhatnak, melyek számos betegséghez vezethetnek. Kapcsolat, további információk: http://csontdoki.hu/


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti csontkovács utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a csontkovács környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti csontkovács ( Pásztor Tamás Csontkovács (házhoz is megy)) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 73M, 74, 76
Térkép

A csontkovács helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem