Voilà Cukrászda és Kávézó

Cím: 1094 Budapest Tompa u. 13/A  (térkép, utcanézet lejjebb)

Cukrászdánk, amely kávézó, illetve tortaműhely is egyben, sütemények, torta-remekek, kávékülönlegességek, alkoholtartalmú italok és koktélok széles választékával várja vendégeit a 4-es, 6-os villamos vonalához közel, a Tompa utca elején. A hagyományos cukrászdai édességek mellett igyekszünk kielégíteni speciális igényeket is, ezért paleo, tej-, liszt-, és cukormentes finomságok is megtalálhatóak a kínálatunkban. Kávéinkat koffeinmentes változatban is elkészítjük. Torta-álomgyárunkban - hagyományos tortáink mellett -, vásárlóink legextrémebb formatorta ötleteit is megvalósítjuk. Különlegességünk, hogy kialakításra került egy olyan bababarát szoba az üzleten belül, amely kifejezetten pelenkázásra, illetve kisgyermekek nyugodt körülmények közötti etetésére (akár anyatejjel is) szolgál. Kapcsolat, további információk: https://hu-hu.facebook.com/voilacukraszda/


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti cukrászda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a cukrászda környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti cukrászda (Voilà Cukrászda és Kávézó) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6, 51, 51A
  • busz: 6
Térkép

A cukrászda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem