Dini Cukrászda

Cím: 1126 Budapest Margaréta u. 6.  (térkép lent)

Üzletünket 2003. június 14-én nyitottuk meg a XII. ker. Margaréta utca - Németvölgyi út sarkán a műemlék jellegű, akkor 75. évfordulóját ünneplő Medgyaszay házban. Cukrászdánk azzal a céllal jött létre, hogy jó minőségű alapanyagokból készült, finom termékeket kínáljunk igényes vásárlóink részére kedvező áron. A hagyományos kézműves cukrászati termékek mellett az egészséges és tudatos fogyasztói szokásokat kielégítő liszt-, tej- és cukormentes paleo sütemények is bekerültek Cukrászdánk kínálatába. A nagy sikerre és érdeklődésre tekintettel a nyári időszakban paleo fagylaltot is vásárolhatnak nálunk. A választék kialakításában természetesen kedves Vendégeink is közreműködnek, kiknek szinte minden igényét, kívánságát megpróbáljuk a legnagyobb odafigyeléssel teljesíteni. Az üzlet hangulata családias és barátságos. Kedves, udvarias és gyors kiszolgálással állunk Vásárlóink rendelkezésére. Széles választékunk mellett figurális, alkalmi és esküvői tortáinkkal szinte mindenki álmát teljesítjük. Minden egyes torta rugalmasan, Vásárlóink kívánsága szerint készül. Viszonteladóink számára saját tulajdonú hűtőautóval szállítjuk ki süteményeinket. További információ: http://www.dinicuki.hu


Budapest 12. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti cukrászda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a cukrászda környékén van-e lehetőség parkolásra (12. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 12 kerületében a fenti cukrászda (Dini Cukrászda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 59B, 59A, 59
  • busz: 102, 105, 110, 112, 212
Térkép

A cukrászda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
2021-es munkaszüneti napok
2022-es munkaszüneti napok
Kapcsolat | Adatvédelem