Diego áruház

Cím: 1173 Budapest-Rákoskeresztúr, Pesti út 237.  (térkép lent) útvonal ide
Szolgáltatások
Padlószőnyeg szegés - A náluk vásárolt futószőnyeg és padlószőnyeg fonalas szegését olcsóbban vállalják, illetve máshol vásárolt termékeket is lehet vinni szegésre, de annak magasabb az ára.
A készfüggönyöket gyorsan és kedvező áron meg lehet vásárolni, de ha a vásárló egyedi igényeket szeretne megvalósítani, és tud várni a függöny elkészítésére, akkor a függönyvarrás szolgáltatás is rendelkezésre áll.
Az üzletnél van lehetőség ingyenes parkolásra
Bankkártyás fizetés minden Diego áruházban elérhető.
Ajándékutalványok különböző címletekben kaphatóak, és bármelyik magyarországi DIEGO áruházban felhasználhatóak termékvásárlásnál.
Házhozszállítás - Az áruházban a vásárló pontos információt kap az adott fuvardíjról, és a kiszállítás időszakáról (délelőtt vagy délután). A házhozszállítás az adott cím kapujáig értendő.
Tanácsadás
PVC, padlószőnyeg és futószőnyeg vásárlása esetén a terméket a vevő kívánságának megfelelően méretre vágják.


Általános nyitvatartás (május 1-től az esti kijárási tilalmat későbbre tolták, éjfélre, így a Diego áruházak is tovább tarthatnak nyitva, ha általában 19 óra után is nyitva tartanak, de legfeljebb este 11-ig) munkaszüneti napok
Hétfő9.00 - 19.00
Kedd9.00 - 19.00
Szerda9.00 - 19.00
Csütörtök9.00 - 19.00
Péntek9.00 - 19.00
Szombat9.00 - 14.00
Vasárnap9.00 - 14.00Telefonszám: +36-1-253-82-62 A DIEGO egy nemzetközi franchise kereskedelmi hálózat, amely Magyarországon több mint 90 áruházzal van jelen. Fő termékcsoportjait a szőnyeg, padlószőnyeg, függöny, tapéta, laminált padló, PVC, és az ezekhez tartozó kiegészítők alkotják. A franchise üzlethálózat működtetésének lényege, hogy a vásárlók az országban mindenütt azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon találják meg a DIEGO termékskálát.

BKV megállók

Budapest 17 kerületében a fenti Diego áruház közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 97E, 161, 201E, 202E
Térkép

A Diego áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem