Diego áruház

Cím: 1101 Budapest-Zugló, Kerepesi út - Fogarasi út kereszteződése  (térkép lent) útvonal ide
Szolgáltatások
PVC, padlószőnyeg és futószőnyeg vásárlása esetén a terméket a vevő kívánságának megfelelően méretre vágják.
A készfüggönyöket gyorsan és kedvező áron meg lehet vásárolni, de ha a vásárló egyedi igényeket szeretne megvalósítani, és tud várni a függöny elkészítésére, akkor a függönyvarrás szolgáltatás is rendelkezésre áll.
Tanácsadás
Padlószőnyeg szegés - A náluk vásárolt futószőnyeg és padlószőnyeg fonalas szegését olcsóbban vállalják, illetve máshol vásárolt termékeket is lehet vinni szegésre, de annak magasabb az ára.
Bankkártyás fizetés minden Diego áruházban elérhető.
Ajándékutalványok különböző címletekben kaphatóak, és bármelyik magyarországi DIEGO áruházban felhasználhatóak termékvásárlásnál.
Házhozszállítás - Az áruházban a vásárló pontos információt kap az adott fuvardíjról, és a kiszállítás időszakáról (délelőtt vagy délután). A házhozszállítás az adott cím kapujáig értendő.
Az üzletnél van lehetőség ingyenes parkolásra


Általános nyitvatartás (május 1-től az esti kijárási tilalmat későbbre tolták, éjfélre, így a Diego áruházak is tovább tarthatnak nyitva, ha általában 19 óra után is nyitva tartanak, de legfeljebb este 11-ig) munkaszüneti napok
Hétfő9.00 - 19.00
Kedd9.00 - 19.00
Szerda9.00 - 19.00
Csütörtök9.00 - 19.00
Péntek9.00 - 19.00
Szombat9.00 - 19.00
Vasárnap9.00 - 14.00Telefonszám: +36-1-222-09-89 A DIEGO egy nemzetközi franchise kereskedelmi hálózat, amely Magyarországon több mint 90 áruházzal van jelen. Fő termékcsoportjait a szőnyeg, padlószőnyeg, függöny, tapéta, laminált padló, PVC, és az ezekhez tartozó kiegészítők alkotják. A franchise üzlethálózat működtetésének lényege, hogy a vásárlók az országban mindenütt azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon találják meg a DIEGO termékskálát.

BKV megállók

Budapest 10 kerületében a fenti Diego áruház közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 95, 100, 130, 195
  • trolibusz: 80, 80A
Térkép

A Diego áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem