Diego áruház - Volt fonoda

Cím: 3527 Miskolc, József Attila út 92.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Padlószőnyeg - Puha, kényelmes, süppedős felület a talp alatt, egy csipetnyi luxus. Egyszínű, mintás, rövid, hosszabb szálú típusok.
Műfű - alacsony szálmagasság, közepes szálmagasság, magas szálmagasság, konfekcionált műfű, műfű kiegészítők
Vízálló padló - Nem kell lemondani a melegburkolat kényelméről a fürdőszobában vagy a konyhában sem, mert a vízálló padlókkal megvalósíthatjuk elképzeléseinket.
Függöny - készfüggöny, függönyanyag, karnis, függöny és karnis kiegészítők, díszpárna
A DIEGO egy nemzetközi franchise kereskedelmi hálózat, amely Magyarországon több mint 90 áruházzal van jelen. Fő termékcsoportjait a szőnyeg, padlószőnyeg, függöny, tapéta, laminált padló, PVC, és az ezekhez tartozó kiegészítők alkotják. A franchise üzlethálózat működtetésének lényege, hogy a vásárlók az országban mindenütt azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon találják meg a DIEGO termékskálát.
Laminált padló - Élethű fahatású felületek, hosszú élettartam, magas minőség. Lerakásuk egyszerű, padlófűtés esetén is alkalmazhatóak. Közel 100-féle típus közül lehet választani.
A készfüggönyöket gyorsan és kedvező áron meg lehet vásárolni, de ha a vásárló egyedi igényeket szeretne megvalósítani, és tud várni a függöny elkészítésére, akkor a függönyvarrás szolgáltatás is rendelkezésre áll.
Padlószőnyeg szegés - A náluk vásárolt futószőnyeg és padlószőnyeg fonalas szegését olcsóbban vállalják, illetve máshol vásárolt termékeket is lehet vinni szegésre, de annak magasabb az ára.
Ajándékutalványok különböző címletekben kaphatóak, és bármelyik magyarországi DIEGO áruházban felhasználhatóak termékvásárlásnál.
Tanácsadás
Házhozszállítás - Az áruházban a vásárló pontos információt kap az adott fuvardíjról, és a kiszállítás időszakáról (délelőtt vagy délután). A házhozszállítás az adott cím kapujáig értendő.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)8.00 - 18.00
Kedd8.00 - 18.00
Szerda8.00 - 18.00
Csütörtök8.00 - 18.00
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)8.00 - 18.00
Szombat9.00 - 14.00
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)9.00 - 14.00



Telefonszám: +36-20-397-9280

Térkép

A Diego áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem