Diego áruház

Cím: 2200 Monor, 4.számú főút  (térkép lent)


Szolgáltatások
Padlószőnyeg szegés - A náluk vásárolt futószőnyeg és padlószőnyeg fonalas szegését olcsóbban vállalják, illetve máshol vásárolt termékeket is lehet vinni szegésre, de annak magasabb az ára.
Darabszőnyeg
Műfű
Tapéta - papír tapéta, vlies (gyapjúrostos) tapéta, tapéta kiegészítők
Függöny - készfüggöny, függönyanyag, karnis, függöny és karnis kiegészítők, díszpárna
Laminált padló - Élethű fahatású felületek, hosszú élettartam, magas minőség. Lerakásuk egyszerű, padlófűtés esetén is alkalmazhatóak. Közel 100-féle típus közül lehet választani.
Az üzletnél van lehetőség ingyenes parkolásra
Tanácsadás
Házhozszállítás - Az áruházban a vásárló pontos információt kap az adott fuvardíjról, és a kiszállítás időszakáról (délelőtt vagy délután). A házhozszállítás az adott cím kapujáig értendő.
Padlószőnyeg - Puha, kényelmes, süppedős felület a talp alatt, egy csipetnyi luxus. Egyszínű, mintás, rövid, hosszabb szálú típusok.
A készfüggönyöket gyorsan és kedvező áron meg lehet vásárolni, de ha a vásárló egyedi igényeket szeretne megvalósítani, és tud várni a függöny elkészítésére, akkor a függönyvarrás szolgáltatás is rendelkezésre áll.
Ajándékutalványok különböző címletekben kaphatóak, és bármelyik magyarországi DIEGO áruházban felhasználhatóak termékvásárlásnál.
Vízálló padló - Nem kell lemondani a melegburkolat kényelméről a fürdőszobában vagy a konyhában sem, mert a vízálló padlókkal megvalósíthatjuk elképzeléseinket.
Bankkártyás fizetés minden Diego áruházban elérhető.
PVC, padlószőnyeg és futószőnyeg vásárlása esetén a terméket a vevő kívánságának megfelelően méretre vágják.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő9.00 - 19.30
Kedd9.00 - 19.30
Szerda9.00 - 19.30
Csütörtök9.00 - 19.30
Péntek9.00 - 19.30
Szombat9.00 - 19.30
Vasárnap9.00 - 18.00Telefonszám: +36-29-412-320 +36-20-288-73-09 A DIEGO egy nemzetközi franchise kereskedelmi hálózat, amely Magyarországon több mint 90 áruházzal van jelen. Fő termékcsoportjait a szőnyeg, padlószőnyeg, függöny, tapéta, laminált padló, PVC, és az ezekhez tartozó kiegészítők alkotják. A franchise üzlethálózat működtetésének lényege, hogy a vásárlók az országban mindenütt azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon találják meg a DIEGO termékskálát.

Térkép

A Diego áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem