Diego áruház

Cím: 3400 Mezőkövesd, Dózsa György út 38.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Függöny
Szőnyeg - darabszőnyeg, konyhai szőnyeg, futószőnyeg, lábtörlő, fitness- és jógaszőnyeg, darabszőnyeg kiegészítők
A készfüggönyöket gyorsan és kedvező áron meg lehet vásárolni, de ha a vásárló egyedi igényeket szeretne megvalósítani, és tud várni a függöny elkészítésére, akkor a függönyvarrás szolgáltatás is rendelkezésre áll.
Tanácsadás
Laminált padló - Élethű fahatású felületek, hosszú élettartam, magas minőség. Lerakásuk egyszerű, padlófűtés esetén is alkalmazhatóak. Közel 100-féle típus közül lehet választani.
Műfű
Bankkártyás fizetés minden Diego áruházban elérhető.
Padlószőnyeg - Puha, kényelmes, süppedős felület a talp alatt, egy csipetnyi luxus. Egyszínű, mintás, rövid, hosszabb szálú típusok.
Ajándékutalványok különböző címletekben kaphatóak, és bármelyik magyarországi DIEGO áruházban felhasználhatóak termékvásárlásnál.
Vízálló padló - Nem kell lemondani a melegburkolat kényelméről a fürdőszobában vagy a konyhában sem, mert a vízálló padlókkal megvalósíthatjuk elképzeléseinket.
A DIEGO egy nemzetközi franchise kereskedelmi hálózat, amely Magyarországon több mint 90 áruházzal van jelen. Fő termékcsoportjait a szőnyeg, padlószőnyeg, függöny, tapéta, laminált padló, PVC, és az ezekhez tartozó kiegészítők alkotják. A franchise üzlethálózat működtetésének lényege, hogy a vásárlók az országban mindenütt azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon találják meg a DIEGO termékskálát.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8.30 - 17.00
Kedd8.30 - 17.00
Szerda8.30 - 17.00
Csütörtök8.30 - 17.00
Péntek8.30 - 17.00
Szombat9.00 - 12.00
VasárnapzárvaTelefonszám: +36-30-253-34-90

Térkép

A Diego áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem