Diego áruház

Cím: 1134 Budapest, Lehel utca 12.  (térkép lent) útvonal ide


Szolgáltatások
Ajándékutalvány
Ingyenes méretre vágás
Házhozszállítás
Tanácsadás
Az üzletnél van lehetőség ingyenes parkolásra
Bankkártyás fizetés elérhető
Padlószőnyeg szegés
Függönyvarrás - A készfüggönyöket gyorsan és kedvező áron meg lehet vásárolni, de ha a vásárló egyedi igényeket szeretne megvalósítani, és tud várni a függöny elkészítésére, akkor a függönyvarrás szolgáltatás is rendelkezésre áll.


Nyitvatartás (november 11-től a koronavírus-járvány miatt a kormány rendelkezése értelmében az üzletek, így a Diego áruházak is, legfeljebb csak 19 óráig tarthatnak nyitva, amíg a rendelkezés érvényben van) munkaszüneti napok
Hétfő9.00 - 19.00
Kedd9.00 - 19.00
Szerda9.00 - 19.00
Csütörtök9.00 - 19.00
Péntek9.00 - 19.00
Szombat9.00 - 19.00
Vasárnap9.00 - 18.00A DIEGO egy nemzetközi franchise kereskedelmi hálózat, amely Magyarországon több mint 90 áruházzal van jelen. Fő termékcsoportjait a szőnyeg, padlószőnyeg, függöny, tapéta, laminált padló, PVC, és az ezekhez tartozó kiegészítők alkotják. A franchise üzlethálózat működtetésének lényege, hogy a vásárlók az országban mindenütt azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon találják meg a DIEGO termékskálát.


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Diego áruház utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a Diego áruház környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti Diego áruház közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 14
  • busz: 105
  • trolibusz: 75, 79
Térkép

A Diego áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem