Diego áruház

Cím: 5400 Mezőtúr, Szabadság tér 18.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Laminált padló - Élethű fahatású felületek, hosszú élettartam, magas minőség. Lerakásuk egyszerű, padlófűtés esetén is alkalmazhatóak. Közel 100-féle típus közül lehet választani.
Vízálló padló - Nem kell lemondani a melegburkolat kényelméről a fürdőszobában vagy a konyhában sem, mert a vízálló padlókkal megvalósíthatjuk elképzeléseinket.
Szőnyeg - darabszőnyeg, konyhai szőnyeg, futószőnyeg, lábtörlő, fitness- és jógaszőnyeg, darabszőnyeg kiegészítők
Padlószőnyeg - Puha, kényelmes, süppedős felület a talp alatt, egy csipetnyi luxus. Egyszínű, mintás, rövid, hosszabb szálú típusok.
Műfű - alacsony szálmagasság, közepes szálmagasság, magas szálmagasság, konfekcionált műfű, műfű kiegészítők
Függöny - készfüggöny, függönyanyag, karnis, függöny és karnis kiegészítők, díszpárna
Tapéta - papír tapéta, vlies (gyapjúrostos) tapéta, tapéta kiegészítők
Tanácsadás - Az üzletben van tanácsadási szolgáltatás
Ajándékutalványok különböző címletekben kaphatóak, és bármelyik magyarországi DIEGO áruházban felhasználhatóak termékvásárlásnál.
Parkolás - Az üzletnél van lehetőség ingyenes parkolásra
Padlószőnyeg szegés - A náluk vásárolt futószőnyeg és padlószőnyeg fonalas szegését olcsóbban vállalják, illetve máshol vásárolt termékeket is lehet vinni szegésre, de annak magasabb az ára.
Házhozszállítás - Az áruházban a vásárló pontos információt kap az adott fuvardíjról, és a kiszállítás időszakáról (délelőtt vagy délután). A házhozszállítás az adott cím kapujáig értendő.
PVC, padlószőnyeg és futószőnyeg vásárlása esetén a terméket a vevő kívánságának megfelelően méretre vágják.
Bankkártyás fizetés minden Diego áruházban elérhető.
A készfüggönyöket gyorsan és kedvező áron meg lehet vásárolni, de ha a vásárló egyedi igényeket szeretne megvalósítani, és tud várni a függöny elkészítésére, akkor a függönyvarrás szolgáltatás is rendelkezésre áll.
A DIEGO egy nemzetközi franchise kereskedelmi hálózat, amely Magyarországon több mint 90 áruházzal van jelen. Fő termékcsoportjait a szőnyeg, padlószőnyeg, függöny, tapéta, laminált padló, PVC, és az ezekhez tartozó kiegészítők alkotják. A franchise üzlethálózat működtetésének lényege, hogy a vásárlók az országban mindenütt azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon találják meg a DIEGO termékskálát.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8.00 - 17.00
Kedd8.00 - 17.00
Szerda8.00 - 17.00
Csütörtök8.00 - 17.00
Péntek8.00 - 17.00
Szombat8.00 - 12.00
Vasárnapzárva


Bankkártyás fizetésvan
Parkolásingyenes
Parkolási lehetőségvan
Telefonszám+36-30-866-0039
Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

Térkép

A Diego áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem