Digi ügyfélszolgálati iroda - Malompark

Cím: 4027 Debrecen Füredi utca 27.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Digi Mobil - belföldi mobilbeszélgetés, nemzetközi mobilbeszélgetés, belföldi SMS küldés, nemzetközi SMS küldés, belföldi mobilinternet szolgáltatás, roaming szolgáltatás, mobilparkolás, autópálya matrica vásárlás, stb.
Készülékek - A DIGI Pontokban vásárolt mobiltelefonokon nem szükséges külön beállítani az internet hozzáférést, mivel ezeken a készülékeken a beállítás már megtörtént.
Digi mobilinternet csomagok - Másik DIGI szolgáltatás mellé.
Digi Telefon (vezetékes telefon díjcsomagok, nomadikus szolgáltatás, számhordozás, stb.), hagyományos vezetékes, DTMF-t használó telefonkészülékekről vehető igénybe
Otthoni vezetékes internet - optikai hálózaton vagy modemen keresztül (a DIGI weboldalán ellenőrizhető, hogy melyik területen melyik szolgáltatás érhető el)
Nomadikus szolgáltatás - A 21-es körzetszámú (nem helyhez kötött, vagyis ”nomadikus”) telefonszámokkal a világ bármely részéről egyszerűen akár a mobil eszközön keresztül is kedvező DIGI díjszabással lehet telefonálni.
Hibabejelentést az év 365 napján 0-24 óráig elérhető 1272-es ügyfélszolgálati számon lehet tenni, illetve a DIGI ügyfélszolgálati irodákban vagy elektronikus úton is.
A Digi okostelefonokhoz ügyfélkapu alkalmazást is működtet, ahol lehetőség van a szerződés adatainak karbantartására, a számlák nyomonkövetésére, meg lehet tekinteni a számlák részleteit, illetve be lehet állítani és kezelni az egyéb szolgáltatásokat is.
Digi Internet - vezetékes internet csomagok (a vezetékes internet hozzáférés nélkülözhetetlen a háztartások számára a mindennapokban, mert az eszközök, alkalmazások száma és azok felhasználási köre folyamatosan növekszik; a vezetékes internet előnyei: stabil le- és feltöltési sebesség, többfelhasználós egyidejű elérés, több infokommunikációs eszköz egyidejű zavartalan működése, szakadásmentes hang és videó hívás, gyorsabb videó betöltés, folyamatos kapcsolat online tanulás és munkavégzés ideje alatt, biztonságos távmunka, hatékony és gyors file illetve adatátvitel, egyszerűbb kapcsolattartás), mobilinternet csomagok
Digi Televízió - kábel TV csomagok, műholdas TV csomagok, DIGI csatornák

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő09:00-19:00
Kedd09:00-19:00
Szerda09:00-19:00
Csütörtök09:00-19:00
Péntek09:00-19:00
Szombat09:00-17:00
Vasárnap09:00-17:00

Térkép

A Digi ügyfélszolgálati iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem