Digi ügyfélszolgálati iroda

Cím: 4029 Debrecen Batthyány utca 1.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Digi mobilinternet csomagok (2023. április 13-tól minden DIGI mobilhangot és mobiladatot tartalmazó tarifa értékesítését lezárták, új DIGIMobil és DIGINet Aktív 50 előfizetés megrendelésére, valamint díjcsomag váltásra már nincs lehetőség) - Másik DIGI szolgáltatás mellé.
A Digi okostelefonokhoz ügyfélkapu alkalmazást is működtet, ahol lehetőség van a szerződés adatainak karbantartására, a számlák nyomonkövetésére, meg lehet tekinteni a számlák részleteit, illetve be lehet állítani és kezelni az egyéb szolgáltatásokat is.
Digi Mobil (a tarifák értékesítése lezárva, új DIGIMobil és DIGINet előfizetés megrendelésére, valamint díjcsomag váltásra már nincs lehetőség) - belföldi mobilbeszélgetés, nemzetközi mobilbeszélgetés, belföldi SMS küldés, nemzetközi SMS küldés, belföldi mobilinternet szolgáltatás, roaming szolgáltatás, mobilparkolás, autópálya matrica vásárlás, stb.
A DIGI Magyarország egyik vezető távközlési vállalata, amely a kábeltévé, a vezetékes internet és adattovábbítás, a mobil távközlés, a vezetékes telefon, valamint műholdas szolgáltatások piacán is jelen van.
Hibabejelentést az év 365 napján 0-24 óráig elérhető 1272-es ügyfélszolgálati számon lehet tenni, illetve a DIGI ügyfélszolgálati irodákban vagy elektronikus úton is.
Kábel TV - Kábel TV csomagok a gyerekektől a nagyszülőkig minden korosztály érdeklődési körének megfelelő műsorral. A sport, ismeretterjesztő, gyerek és ifjúsági, film, zene, sorozat, humor, valamint hírcsatornák akár kristálytiszta képet nyújtó HD minőségben is elérhetőek. Az aktuális csatornakiosztás megtekinthető a Digi weboldalán, kérhető a személyes ügyfélszolgálaton, illetve telefonos bejelentés esetén 30 napon belül postai úton kiküldik.
Digi Internet - vezetékes internet csomagok (a vezetékes internet hozzáférés nélkülözhetetlen a háztartások számára a mindennapokban, mert az eszközök, alkalmazások száma és azok felhasználási köre folyamatosan növekszik; a vezetékes internet előnyei: stabil le- és feltöltési sebesség, többfelhasználós egyidejű elérés, több infokommunikációs eszköz egyidejű zavartalan működése, szakadásmentes hang és videó hívás, gyorsabb videó betöltés, folyamatos kapcsolat online tanulás és munkavégzés ideje alatt, biztonságos távmunka, hatékony és gyors file illetve adatátvitel, egyszerűbb kapcsolattartás), mobilinternet csomagok
A Digi közel 2.000 munkavállalója, közöttük ügyfélszolgálati munkatársak és műszaki csapatok is azért dolgoznak, hogy folyamatosan fejlesszék és tökéletesítsék a telekommunikációs-, illetve digitális szolgáltatásokat. A DIGI több mint 900 településen van jelen.
Digi Telefon (vezetékes telefon díjcsomagok, nomadikus szolgáltatás, számhordozás, stb.), hagyományos vezetékes, DTMF-t használó telefonkészülékekről vehető igénybe. A Digi vezetékes hálózatán belül előfizetők között a hívás ingyenes.
Otthoni vezetékes internet - optikai hálózaton vagy modemen keresztül (a DIGI weboldalán ellenőrizhető, hogy melyik területen melyik szolgáltatás érhető el)
Digi Televízió - kábel TV csomagok, műholdas TV csomagok, DIGI csatornák
Nomadikus szolgáltatás - A 21-es körzetszámú (nem helyhez kötött, vagyis ”nomadikus”) telefonszámokkal a világ bármely részéről egyszerűen akár a mobil eszközön keresztül is kedvező DIGI díjszabással lehet telefonálni.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:00 - 16:00
Kedd9:00 - 17:00
Szerda8:00 - 16:00
Csütörtök9:00 - 17:00
Péntek8:00 - 16:00
Szombat
Vasárnap

Térkép

A Digi ügyfélszolgálati iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem