Digi ügyfélszolgálati iroda - Invitel Pont

Cím: 5100 Jászberény Alsócsincsapart u. 2.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Nomadikus szolgáltatás - A 21-es körzetszámú (nem helyhez kötött, vagyis ”nomadikus”) telefonszámokkal a világ bármely részéről egyszerűen akár a mobil eszközön keresztül is kedvező DIGI díjszabással lehet telefonálni.
Digi mobilinternet csomagok
Hibabejelentést az év 365 napján 0-24 óráig elérhető 1272-es ügyfélszolgálati számon lehet tenni, illetve a DIGI ügyfélszolgálati irodákban vagy elektronikus úton is.
Digi Televízió - kábel TV csomagok, műholdas TV csomagok, DIGI csatornák
Készülékek - A DIGI Pontokban vásárolt mobiltelefonokon nem szükséges külön beállítani az internet hozzáférést, mivel ezeken a készülékeken a beállítás már megtörtént.
A Digi okostelefonokhoz ügyfélkapu alkalmazást is működtet, ahol lehetőség van a szerződés adatainak karbantartására, a számlák nyomonkövetésére, meg lehet tekinteni a számlák részleteit, illetve be lehet állítani és kezelni az egyéb szolgáltatásokat is.
Digi Mobil - belföldi mobilbeszélgetés, nemzetközi mobilbeszélgetés, belföldi SMS küldés, nemzetközi SMS küldés, belföldi mobilinternet szolgáltatás, roaming szolgáltatás, mobilparkolás, autópálya matrica vásárlás, stb.
Digi vezetékes internet csomagok - a vezetékes internet hozzáférés nélkülözhetetlen a háztartások számára a mindennapokban, mert az eszközök, alkalmazások száma és azok felhasználási köre folyamatosan növekszik; a vezetékes internet előnyei: stabil le- és feltöltési sebesség, többfelhasználós egyidejű elérés, több infokommunikációs eszköz egyidejű zavartalan működése, szakadásmentes hang és videó hívás, gyorsabb videó betöltés, folyamatos kapcsolat online tanulás és munkavégzés ideje alatt, biztonságos távmunka, hatékony és gyors file illetve adatátvitel, egyszerűbb kapcsolattartás
Otthoni vezetékes internet - optikai hálózaton vagy modemen keresztül (a DIGI weboldalán ellenőrizhető, hogy melyik területen melyik szolgáltatás érhető el)

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:00 - 16:00
Kedd10:00 - 18:00
Szerda8:00 - 16:00
Csütörtök10:00 - 18:00
Péntek8:00 - 16:00
Szombatzárva
Vasárnapzárva

Térkép

A Digi ügyfélszolgálati iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem