Budapesti fóbia - XVII. kerület - Tápió tér környéke

Budapest 17. kerület Tápió tér közelében található fóbia kulcsszóval kapcsolatos szolgáltatások. A fóbia valamilyen indokolatlan viszolygás vagy ösztönös félelem bizonyos dolgoktól (tárgyak, személyek, helyzetek). A fóbiák általában pszichoterápiával is kezelhetők.

pszichológus: MentaLife Pszichológiai, Mozgásfejlesztő és Logopédiai Központ

1173 Budapest, Csengőd utca 23. (térképen / útvonal ide)

A MentaLife Központ létrejöttekor a legfontosabb szempontunk az volt, hogy egy olyan segítő, támogató csapat álljon fel, akik a problémák széles körét lefedve tudnak megoldást nyújtani. Központunkban gyerek- és felnőtt pszichológus, mozgásfejlesztő valamint logopédus és fejlesztő pedagógus kollégáink segítik a XVII. kerület és az agglomerációban élő gyermekeket és felnőtteket egyaránt. Csapatban dolgozunk, mert azt tapasztaljuk, hogy nagy hiány van a szakemberek közti kommunikációban és összetett problémák esetében előfordulhat, hogy megoldás helyett az emberek „ping-pong labdaként” pattognak a szakterületek között. Mi arra törekszünk, hogy magasan kvalifikált csapatunkkal, kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújtsunk a hozzánk fordulók számára. A MentaLife Központban mindig a korosztálynak és a problémának megfelelő tesztek, fejlesztő eszközök segítik a szakemberek minőségi munkáját. http://mentalife.hu ...

mutasd

Ha tud olyan helyet, ami hiányzik a listából, vagy egyéb hibát talált, akkor kérjük, jelezze az oldal tetején található beküldőlinken.

A legközelebbi munkaszüneti nap és hosszú hétvége
Kapcsolat | Adatvédelem