Drogerie Markt üzlet

Cím: 1094 Budapest, Mester u. 40-44.  (térkép lent) útvonal ide


Szolgáltatások
Hagyományos és gyógyteák
Mosogatás
Az üzletben ingyenes vezeték nélküli internet elérhető.
Divatékszerek
Vízautomata
Natúrkozmetika
Szájápolás
Túró Rudi hűtő
Gyógyszer - A DM üzletekben recept nélküli gyógyszerek kaphatók. A kínálatban megtalálhatóak a különböző alopátiás, illetve homeopátiás készítmények.
A dm üzleteiben feltölthető ajándékkártya is kapható, amit a megajándékozott bármilyen termékre beválthat a dm üzletekben. Az ajándékkártya Magyarország összes dm üzletében elérhető, a rajta szereplő összeg készpénzre nem váltható, illetve másik ajándékkártya megvásárlására sem használható fel.
Hajápolás
Harisnya és zokni termékek
Állateledel - Kutyáknak és macskáknak való termékek, száraz és nedves eledelek, jutalomfalatok, étrendkiegészítők.
Képeslapok
Papíráru - A különféle papíráruk elengedhetetlen kellékeit képezik a háztartásnak. Szalvéták, toalettpapírok, papír zsebkendők, illetve papírtörlők széles kínálata. A választékban többek között környezetbarát eljárással, újrahasznosított papírból előállított zsebkendők, WC papírok és papírtörlők is vannak.
Active Beauty pontok gyűjtése és beváltása
Érintéses fizetés
Dekorkozmetikai termékek
Tisztálkodási termékek
Gyertyák
Parfüm
Italhűtő
Fotópult - Az egyszerűen kezelhető fotóterminál segítségével már az üzletben elkészülnek a vásárlók fényképei kiváló minőségben.
Arcápolás
Lábápolás
Pihenő sarok
Játszósarok
Kozmetikai táskák
Napozó
Háztartási kiegészítők - az otthon szükséges háztartási termékek széles választéka elérhető
Az üzletben csomagolópult is található, ahol a látogatók helyben becsomagolhatják a megvásárolt ajándékokat, így nem kell ezzel később bajlódni.
Bébiétel
Pelenka
Babafelszerelés

Általános nyitvatartás (május 1-től az esti kijárási tilalmat későbbre tolták, éjfélre, így a Drogerie Markt üzletek is tovább tarthatnak nyitva, ha általában 19 óra után is nyitva tartanak, de legfeljebb este 11-ig) munkaszüneti napok
Hétfő08:00 - 20:00
Kedd08:00 - 20:00
Szerda08:00 - 20:00
Csütörtök08:00 - 20:00
Péntek08:00 - 20:00
Szombat08:00 - 18:00
VasárnapzárvaA dm egy német és osztrák tulajdonú, Európában több mint 2600 üzlettel jelenlevő kiskereskedelmi drogériahálózat, amely széles árukínálatot tart fenn a szépségápolás és az egészségmegőrzés témakörében. A dm 1993 óta van jelen a magyarországi drogéria piacon. A dm ügyfélszolgálata hétköznapokon hétfőtől péntekig a 06 80/368-386-as telefonszámon érhető el.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti Drogerie Markt üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 24G, 51A, 51
  • busz: 281
Térkép

A Drogerie Markt üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem