Drogerie Markt üzlet

Cím: 1098 Budapest, Napfény u. 7  (térkép lent) útvonal ide


Szolgáltatások
Harisnya és zokni termékek
Tisztálkodási termékek
Lábápolás
Arcápolás
Túró Rudi hűtő
Vízautomata
Szájápolás
Az üzletben csomagolópult is található, ahol a látogatók helyben becsomagolhatják a megvásárolt ajándékokat, így nem kell ezzel később bajlódni.
Pelenka
Játszósarok
Dekorkozmetikai termékek
Mosogatás
Érintéses fizetés
Gyógyszer - A DM üzletekben recept nélküli gyógyszerek kaphatók. A kínálatban megtalálhatóak a különböző alopátiás, illetve homeopátiás készítmények.
Háztartási kiegészítők - az otthon szükséges háztartási termékek széles választéka elérhető
Fotópult - Az egyszerűen kezelhető fotóterminál segítségével már az üzletben elkészülnek a vásárlók fényképei kiváló minőségben.
Active Beauty pontok gyűjtése és beváltása
Gyertyák
Képeslapok
Natúrkozmetika
Kozmetikai táskák
Divatékszerek
Hagyományos és gyógyteák
Hajápolás
Pihenő sarok
Állateledel - Kutyáknak és macskáknak való termékek, száraz és nedves eledelek, jutalomfalatok, étrendkiegészítők.
Babafelszerelés
Italhűtő
Parfüm
Az üzletben ingyenes vezeték nélküli internet elérhető.
Napozó
Bébiétel
Papíráru - A különféle papíráruk elengedhetetlen kellékeit képezik a háztartásnak. Szalvéták, toalettpapírok, papír zsebkendők, illetve papírtörlők széles kínálata. A választékban többek között környezetbarát eljárással, újrahasznosított papírból előállított zsebkendők, WC papírok és papírtörlők is vannak.
A dm üzleteiben feltölthető ajándékkártya is kapható, amit a megajándékozott bármilyen termékre beválthat a dm üzletekben. Az ajándékkártya Magyarország összes dm üzletében elérhető, a rajta szereplő összeg készpénzre nem váltható, illetve másik ajándékkártya megvásárlására sem használható fel.

Általános nyitvatartás (május 1-től az esti kijárási tilalmat későbbre tolták, éjfélre, így a Drogerie Markt üzletek is tovább tarthatnak nyitva, ha általában 19 óra után is nyitva tartanak, de legfeljebb este 11-ig) munkaszüneti napok
Hétfő08:00 - 19:00
Kedd08:00 - 19:00
Szerda08:00 - 19:00
Csütörtök08:00 - 19:00
Péntek08:00 - 19:00
Szombat08:00 - 17:00
VasárnapzárvaA dm egy német és osztrák tulajdonú, Európában több mint 2600 üzlettel jelenlevő kiskereskedelmi drogériahálózat, amely széles árukínálatot tart fenn a szépségápolás és az egészségmegőrzés témakörében. A dm 1993 óta van jelen a magyarországi drogéria piacon. A dm ügyfélszolgálata hétköznapokon hétfőtől péntekig a 06 80/368-386-as telefonszámon érhető el.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti Drogerie Markt üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 181, 281
Térkép

A Drogerie Markt üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem