Drogerie Markt üzlet

Cím: 1239 Budapest, Grassalkovich út 160.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Natúrkozmetika - A natúrkozmetikumok főleg növényi eredetű összetevőkből készült hajápoló, valamint bőrápoló készítmények, melyek tartalmazhatnak olyan állati alapanyagokat is, mint a méhviasz. Előnyük, hogy természetesen ápolnak, illetve javítják bőrünk ellenálló képességét, valamint rugalmasságát is. A növényi olajoknak köszönhetően rendkívül hatásosak, hiszen összetételük nagymértékben hasonlít bőrünkéhez, így biztosítva számára a tökéletes törődést. A natúrkozmetikumok előállítása vegyszerektől mentes, így teljes mértékben természet- és emberbarát termékekről beszélhetünk.
Hajápolás - A rendszeres és az egyéni hajszerkezetnek megfelelő kíméletes ápolás, a hajápoló termékek gondos megválasztása nagyban hozzájárulhat a hajkorona megőrzéséhez. Érdemes fejbőrünk állapotának megfelelően letenni a voksunk valamelyik hajápoló termék mellett. Noha alapvetően fejbőrünk állapota genetikailag adott, a haj szárazsága vagy zsírossága leginkább a külsőleg ráragadó, valamint a fejbőr faggyúmirigyei által termelt faggyú mennyiségétől függ. Fontos, hogy amennyiben száraz a fejbőrünk, akkor hidratáljuk, esetleg olajozzuk is, ha szükséges.
Harisnya és zokni termékek
Babafelszerelés - babaápolás, bébiétel és ital, cumisüveg és cumi, játékok, kiegészítő termékek babáknak és gyerekeknek
Papíráru - A különféle papíráruk elengedhetetlen kellékeit képezik a háztartásnak. Szalvéták, toalettpapírok, papír zsebkendők, illetve papírtörlők széles kínálata. A választékban többek között környezetbarát eljárással, újrahasznosított papírból előállított zsebkendők, WC papírok és papírtörlők is vannak.
Háztartási kiegészítők - az otthon szükséges háztartási termékek széles választéka elérhető: elem és töltő, esernyő, gyertya és illatosító, háztartási eszközök, mosás, mosogatás, takarítás és tisztítás, papíráru, rovarirtószer és növénytáp
Arcápolás - ajakápolás, arcápolási készülékek, arcmaszk, arcpakolás és arcszérum, arctisztítás és bőrradír, éjszakai arcápolás, érett bőr ápolása, nappali arcápolás, szemránckrém és szemkörnyékápolás, tini bőrápolás
Tisztálkodási termékek
Élelmiszerek - szószok és fűszerek, italok, reggeli, édességek és snackek, sportkészítmény, sütés, tejtermékek és növényi készítmények, kávé, tea, kakaó, köretek, készételek és konzervek, tofu és húspótló
Egészség - Szervezetünk megfelelő és kiegyensúlyozott működéséhez elengedhetetlenek a különböző létfontosságú ásványi anyagok, nyomelemek, immunerősítők, illetve az A, B, C, D, E vitaminok rendszeres és megfelelő bevitele, melyekkel egyszerűen gondoskodhat családja és önmaga egészségéről is.
A dm egy német és osztrák tulajdonú, Európában több mint 2600 üzlettel jelenlevő kiskereskedelmi drogériahálózat, amely széles árukínálatot tart fenn a szépségápolás és az egészségmegőrzés témakörében. A dm 1993 óta van jelen a magyarországi drogéria piacon.
Szájápolás - A szájhigiénia megőrzéséhez szükséges készítmények (elektromos fogkefék, fogkrémek, szájvizek, nyelv- és fogköztisztítók, stb.)
Szem dekorkozmetika - műszempilla, szemceruza és szemhéjtus, szemhéjalapozók, szemhéjpúder és paletta, szemöldök formázás, szempillanövesztő szérum, szempillaspirál
Pihenő sarok
Dekorkozmetikai termékek - szem, száj, arc, körömlakk és manikűr, natúrkozmetika, smink kiegészítők
Gyertyák - A különböző színben kapható, illatosított gyertyák finom illata tovább fokozza a gyertyák fénye által teremtett nyugodt, és békés hangulatot, így minden alkalomra jó választást jelentenek.
Hagyományos és gyógyteák - A tea számos jótékony hatással rendelkezik, egyik legkiemelkedőbb az antioxidáns-hatása. Az antioxidánsok a szervezet általános egészségvédő molekuláinak számítanak, mivel hatékony védelmet nyújtanak a szabadgyökök káros hatásaival szemben, amelyek akár ízületi gyulladások, Alzheimer-kór, szív- és érrendszeri, valamint daganatos betegségek kialakulásához is vezethetnek. A tea amellett, hogy nagy mennyiségben káliumot, kalciumot, valamint fluort tartalmaz, csökkenti a magas vérnyomás kialakulását, elősegíti a szabályosabb véráramlást, a rendszeres teafogyasztás egyúttal a magas koleszterinszintet is csökkenti. A tea ezenkívül gátolja a baktériumok elszaporodását a szájüregben, így megelezőve a fogszuvasodást, a benne található katekinek védelmet nyújthatnak bizonyos emésztőrendszeri fertőzésekkel szemben is.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő08:00 - 19:00
Kedd08:00 - 19:00
Szerda08:00 - 19:00
Csütörtök08:00 - 19:00
Péntek08:00 - 19:00
Szombat08:00 - 16:00
Vasárnap

BKV megállók

Budapest 23 kerületében a fenti Drogerie Markt üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 66, 66B, 66E, 135, 166
  • hév: H6
Térkép

A Drogerie Markt üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem