Drogerie Markt üzlet

Cím: 2117 Isaszeg, Rákóczi út 21  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Egészség - Szervezetünk megfelelő és kiegyensúlyozott működéséhez elengedhetetlenek a különböző létfontosságú ásványi anyagok, nyomelemek, immunerősítők, illetve az A, B, C, D, E vitaminok rendszeres és megfelelő bevitele, melyekkel egyszerűen gondoskodhat családja és önmaga egészségéről is.
Pihenő sarok
Arcápolás - ajakápolás, arcápolási készülékek, arcmaszk, arcpakolás és arcszérum, arctisztítás és bőrradír, éjszakai arcápolás, érett bőr ápolása, nappali arcápolás, szemránckrém és szemkörnyékápolás, tini bőrápolás
Lábápolás - Lábaink rengeteg igénybevételnek vannak kitéve a mindennapok során, épp ezért fontos, hogy kellő figyelmet szenteljünk ápolásukra. Lábápoló krémek és bőrpuhítók, bőrkeményedés elleni készítmények, körömcsipeszek, lábfürdők, lábmaszkok, lábgomba és szemölcs elleni készítmények, talpbetétek és vízhólyagtapaszok.
Hagyományos és gyógyteák - A tea számos jótékony hatással rendelkezik, egyik legkiemelkedőbb az antioxidáns-hatása. Az antioxidánsok a szervezet általános egészségvédő molekuláinak számítanak, mivel hatékony védelmet nyújtanak a szabadgyökök káros hatásaival szemben, amelyek akár ízületi gyulladások, Alzheimer-kór, szív- és érrendszeri, valamint daganatos betegségek kialakulásához is vezethetnek. A tea amellett, hogy nagy mennyiségben káliumot, kalciumot, valamint fluort tartalmaz, csökkenti a magas vérnyomás kialakulását, elősegíti a szabályosabb véráramlást, a rendszeres teafogyasztás egyúttal a magas koleszterinszintet is csökkenti. A tea ezenkívül gátolja a baktériumok elszaporodását a szájüregben, így megelezőve a fogszuvasodást, a benne található katekinek védelmet nyújthatnak bizonyos emésztőrendszeri fertőzésekkel szemben is.
Szem dekorkozmetika - műszempilla, szemceruza és szemhéjtus, szemhéjalapozók, szemhéjpúder és paletta, szemöldök formázás, szempillanövesztő szérum, szempillaspirál
Szájápolás - A szájhigiénia megőrzéséhez szükséges készítmények (elektromos fogkefék, fogkrémek, szájvizek, nyelv- és fogköztisztítók, stb.)
Dekorkozmetikai termékek - szem, száj, arc, körömlakk és manikűr, natúrkozmetika, smink kiegészítők
Natúrkozmetika - A natúrkozmetikumok főleg növényi eredetű összetevőkből készült hajápoló, valamint bőrápoló készítmények, melyek tartalmazhatnak olyan állati alapanyagokat is, mint a méhviasz. Előnyük, hogy természetesen ápolnak, illetve javítják bőrünk ellenálló képességét, valamint rugalmasságát is. A növényi olajoknak köszönhetően rendkívül hatásosak, hiszen összetételük nagymértékben hasonlít bőrünkéhez, így biztosítva számára a tökéletes törődést. A natúrkozmetikumok előállítása vegyszerektől mentes, így teljes mértékben természet- és emberbarát termékekről beszélhetünk.
Papíráru - A különféle papíráruk elengedhetetlen kellékeit képezik a háztartásnak. Szalvéták, toalettpapírok, papír zsebkendők, illetve papírtörlők széles kínálata. A választékban többek között környezetbarát eljárással, újrahasznosított papírból előállított zsebkendők, WC papírok és papírtörlők is vannak.
Háztartási kiegészítők - az otthon szükséges háztartási termékek széles választéka elérhető: elem és töltő, esernyő, gyertya és illatosító, háztartási eszközök, mosás, mosogatás, takarítás és tisztítás, papíráru, rovarirtószer és növénytáp
Parfüm - Nem kérdés, hogy a parfümöknek különleges szerepe van személyiségünk kifejezésében. Női és férfi parfümök széles kínálatából válogathat.
Tisztálkodási termékek
Élelmiszerek - szószok és fűszerek, italok, reggeli, édességek és snackek, sportkészítmény, sütés, tejtermékek és növényi készítmények, kávé, tea, kakaó, köretek, készételek és konzervek, tofu és húspótló

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő08:00 - 18:00
Kedd08:00 - 18:00
Szerda08:00 - 18:00
Csütörtök08:00 - 18:00
Péntek08:00 - 18:00
Szombat08:00 - 13:00
Vasárnap

Térkép

A Drogerie Markt üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem