Drogerie Markt üzlet - Agria Park

Cím: 3300 Eger, Törvényház u. 4.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Arcápolás - ajakápolás, arcápolási készülékek, arcmaszk, arcpakolás és arcszérum, arctisztítás és bőrradír, éjszakai arcápolás, érett bőr ápolása, nappali arcápolás, szemránckrém és szemkörnyékápolás, tini bőrápolás
Gyertyák - A különböző színben kapható, illatosított gyertyák finom illata tovább fokozza a gyertyák fénye által teremtett nyugodt, és békés hangulatot, így minden alkalomra jó választást jelentenek.
Harisnya és zokni termékek
Szájápolás - A szájhigiénia megőrzéséhez szükséges készítmények (elektromos fogkefék, fogkrémek, szájvizek, nyelv- és fogköztisztítók, stb.)
Papíráru - A különféle papíráruk elengedhetetlen kellékeit képezik a háztartásnak. Szalvéták, toalettpapírok, papír zsebkendők, illetve papírtörlők széles kínálata. A választékban többek között környezetbarát eljárással, újrahasznosított papírból előállított zsebkendők, WC papírok és papírtörlők is vannak.
A dm egy német és osztrák tulajdonú, Európában több mint 2600 üzlettel jelenlevő kiskereskedelmi drogériahálózat, amely széles árukínálatot tart fenn a szépségápolás és az egészségmegőrzés témakörében. A dm 1993 óta van jelen a magyarországi drogéria piacon.
Hajápolás - A rendszeres és az egyéni hajszerkezetnek megfelelő kíméletes ápolás, a hajápoló termékek gondos megválasztása nagyban hozzájárulhat a hajkorona megőrzéséhez. Érdemes fejbőrünk állapotának megfelelően letenni a voksunk valamelyik hajápoló termék mellett. Noha alapvetően fejbőrünk állapota genetikailag adott, a haj szárazsága vagy zsírossága leginkább a külsőleg ráragadó, valamint a fejbőr faggyúmirigyei által termelt faggyú mennyiségétől függ. Fontos, hogy amennyiben száraz a fejbőrünk, akkor hidratáljuk, esetleg olajozzuk is, ha szükséges.
Háztartási kiegészítők - az otthon szükséges háztartási termékek széles választéka elérhető: elem és töltő, esernyő, gyertya és illatosító, háztartási eszközök, mosás, mosogatás, takarítás és tisztítás, papíráru, rovarirtószer és növénytáp
Lábápolás - Lábaink rengeteg igénybevételnek vannak kitéve a mindennapok során, épp ezért fontos, hogy kellő figyelmet szenteljünk ápolásukra. Lábápoló krémek és bőrpuhítók, bőrkeményedés elleni készítmények, körömcsipeszek, lábfürdők, lábmaszkok, lábgomba és szemölcs elleni készítmények, talpbetétek és vízhólyagtapaszok.
Pihenő sarok
Élelmiszerek - szószok és fűszerek, italok, reggeli, édességek és snackek, sportkészítmény, sütés, tejtermékek és növényi készítmények, kávé, tea, kakaó, köretek, készételek és konzervek, tofu és húspótló
Babafelszerelés - babaápolás, bébiétel és ital, cumisüveg és cumi, játékok, kiegészítő termékek babáknak és gyerekeknek
Natúrkozmetika - A natúrkozmetikumok főleg növényi eredetű összetevőkből készült hajápoló, valamint bőrápoló készítmények, melyek tartalmazhatnak olyan állati alapanyagokat is, mint a méhviasz. Előnyük, hogy természetesen ápolnak, illetve javítják bőrünk ellenálló képességét, valamint rugalmasságát is. A növényi olajoknak köszönhetően rendkívül hatásosak, hiszen összetételük nagymértékben hasonlít bőrünkéhez, így biztosítva számára a tökéletes törődést. A natúrkozmetikumok előállítása vegyszerektől mentes, így teljes mértékben természet- és emberbarát termékekről beszélhetünk.
Szem dekorkozmetika - műszempilla, szemceruza és szemhéjtus, szemhéjalapozók, szemhéjpúder és paletta, szemöldök formázás, szempillanövesztő szérum, szempillaspirál

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő09:00 - 20:00
Kedd09:00 - 20:00
Szerda09:00 - 20:00
Csütörtök09:00 - 20:00
Péntek09:00 - 20:00
Szombat09:00 - 20:00
Vasárnap09:00 - 19:00

Térkép

A Drogerie Markt üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem