Drogerie Markt üzlet - Premium Center

Cím: 8500 Pápa, Celli u. 25.,  (térkép lent) útvonal ide


Szolgáltatások
Napozó
Az üzletben ingyenes vezeték nélküli internet elérhető.
Lábápolás
Kozmetikai táskák
Gyógyszer - A DM üzletekben recept nélküli gyógyszerek kaphatók. A kínálatban megtalálhatóak a különböző alopátiás, illetve homeopátiás készítmények.
Active Beauty pontok gyűjtése és beváltása
Natúrkozmetika
Érintéses fizetés
Játszósarok
Divatékszerek
Gyertyák
Mosogatás
Parfüm
Szájápolás
Pelenka
Dekorkozmetikai termékek
Harisnya és zokni termékek
Fotópult - Az egyszerűen kezelhető fotóterminál segítségével már az üzletben elkészülnek a vásárlók fényképei kiváló minőségben.
Bébiétel
Papíráru - A különféle papíráruk elengedhetetlen kellékeit képezik a háztartásnak. Szalvéták, toalettpapírok, papír zsebkendők, illetve papírtörlők széles kínálata. A választékban többek között környezetbarát eljárással, újrahasznosított papírból előállított zsebkendők, WC papírok és papírtörlők is vannak.
A dm üzleteiben feltölthető ajándékkártya is kapható, amit a megajándékozott bármilyen termékre beválthat a dm üzletekben. Az ajándékkártya Magyarország összes dm üzletében elérhető, a rajta szereplő összeg készpénzre nem váltható, illetve másik ajándékkártya megvásárlására sem használható fel.
Hajápolás
Képeslapok
Háztartási kiegészítők - az otthon szükséges háztartási termékek széles választéka elérhető
Pihenő sarok
Túró Rudi hűtő
Vízautomata
Állateledel - Kutyáknak és macskáknak való termékek, száraz és nedves eledelek, jutalomfalatok, étrendkiegészítők.
Tisztálkodási termékek
Babafelszerelés
Az üzletben csomagolópult is található, ahol a látogatók helyben becsomagolhatják a megvásárolt ajándékokat, így nem kell ezzel később bajlódni.
Italhűtő
Hagyományos és gyógyteák
Arcápolás

Általános nyitvatartás (május 1-től az esti kijárási tilalmat későbbre tolták, éjfélre, így a Drogerie Markt üzletek is tovább tarthatnak nyitva, ha általában 19 óra után is nyitva tartanak, de legfeljebb este 11-ig) munkaszüneti napok
Hétfő08:00 - 19:00
Kedd08:00 - 19:00
Szerda08:00 - 19:00
Csütörtök08:00 - 19:00
Péntek08:00 - 19:00
Szombat08:00 - 19:00
Vasárnap09:00 - 17:00A dm egy német és osztrák tulajdonú, Európában több mint 2600 üzlettel jelenlevő kiskereskedelmi drogériahálózat, amely széles árukínálatot tart fenn a szépségápolás és az egészségmegőrzés témakörében. A dm 1993 óta van jelen a magyarországi drogéria piacon. A dm ügyfélszolgálata hétköznapokon hétfőtől péntekig a 06 80/368-386-as telefonszámon érhető el.

Térkép

A Drogerie Markt üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
A legközelebbi munkaszüneti nap és hosszú hétvége
Kapcsolat | Adatvédelem