Drogerie Markt üzlet - KÖKI Terminál

Cím: 1191 Budapest Vak Bottyán u. 75.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Egészség - Szervezetünk megfelelő és kiegyensúlyozott működéséhez elengedhetetlenek a különböző létfontosságú ásványi anyagok, nyomelemek, immunerősítők, illetve az A, B, C, D, E vitaminok rendszeres és megfelelő bevitele, melyekkel egyszerűen gondoskodhat családja és önmaga egészségéről is.
Háztartási kiegészítők - az otthon szükséges háztartási termékek széles választéka elérhető: elem és töltő, esernyő, gyertya és illatosító, háztartási eszközök, mosás, mosogatás, takarítás és tisztítás, papíráru, rovarirtószer és növénytáp
Élelmiszerek - szószok és fűszerek, italok, reggeli, édességek és snackek, sportkészítmény, sütés, tejtermékek és növényi készítmények, kávé, tea, kakaó, köretek, készételek és konzervek, tofu és húspótló
Papíráru - A különféle papíráruk elengedhetetlen kellékeit képezik a háztartásnak. Szalvéták, toalettpapírok, papír zsebkendők, illetve papírtörlők széles kínálata. A választékban többek között környezetbarát eljárással, újrahasznosított papírból előállított zsebkendők, WC papírok és papírtörlők is vannak.
Natúrkozmetika - A natúrkozmetikumok főleg növényi eredetű összetevőkből készült hajápoló, valamint bőrápoló készítmények, melyek tartalmazhatnak olyan állati alapanyagokat is, mint a méhviasz. Előnyük, hogy természetesen ápolnak, illetve javítják bőrünk ellenálló képességét, valamint rugalmasságát is. A növényi olajoknak köszönhetően rendkívül hatásosak, hiszen összetételük nagymértékben hasonlít bőrünkéhez, így biztosítva számára a tökéletes törődést. A natúrkozmetikumok előállítása vegyszerektől mentes, így teljes mértékben természet- és emberbarát termékekről beszélhetünk.
Tisztálkodási termékek
Lábápolás - Lábaink rengeteg igénybevételnek vannak kitéve a mindennapok során, épp ezért fontos, hogy kellő figyelmet szenteljünk ápolásukra. Lábápoló krémek és bőrpuhítók, bőrkeményedés elleni készítmények, körömcsipeszek, lábfürdők, lábmaszkok, lábgomba és szemölcs elleni készítmények, talpbetétek és vízhólyagtapaszok.
Hagyományos és gyógyteák - A tea számos jótékony hatással rendelkezik, egyik legkiemelkedőbb az antioxidáns-hatása. Az antioxidánsok a szervezet általános egészségvédő molekuláinak számítanak, mivel hatékony védelmet nyújtanak a szabadgyökök káros hatásaival szemben, amelyek akár ízületi gyulladások, Alzheimer-kór, szív- és érrendszeri, valamint daganatos betegségek kialakulásához is vezethetnek. A tea amellett, hogy nagy mennyiségben káliumot, kalciumot, valamint fluort tartalmaz, csökkenti a magas vérnyomás kialakulását, elősegíti a szabályosabb véráramlást, a rendszeres teafogyasztás egyúttal a magas koleszterinszintet is csökkenti. A tea ezenkívül gátolja a baktériumok elszaporodását a szájüregben, így megelezőve a fogszuvasodást, a benne található katekinek védelmet nyújthatnak bizonyos emésztőrendszeri fertőzésekkel szemben is.
Babafelszerelés - babaápolás, bébiétel és ital, cumisüveg és cumi, játékok, kiegészítő termékek babáknak és gyerekeknek
Hajápolás - A rendszeres és az egyéni hajszerkezetnek megfelelő kíméletes ápolás, a hajápoló termékek gondos megválasztása nagyban hozzájárulhat a hajkorona megőrzéséhez. Érdemes fejbőrünk állapotának megfelelően letenni a voksunk valamelyik hajápoló termék mellett. Noha alapvetően fejbőrünk állapota genetikailag adott, a haj szárazsága vagy zsírossága leginkább a külsőleg ráragadó, valamint a fejbőr faggyúmirigyei által termelt faggyú mennyiségétől függ. Fontos, hogy amennyiben száraz a fejbőrünk, akkor hidratáljuk, esetleg olajozzuk is, ha szükséges.
Pihenő sarok
Arcápolás - ajakápolás, arcápolási készülékek, arcmaszk, arcpakolás és arcszérum, arctisztítás és bőrradír, éjszakai arcápolás, érett bőr ápolása, nappali arcápolás, szemránckrém és szemkörnyékápolás, tini bőrápolás
A dm egy német és osztrák tulajdonú, Európában több mint 2600 üzlettel jelenlevő kiskereskedelmi drogériahálózat, amely széles árukínálatot tart fenn a szépségápolás és az egészségmegőrzés témakörében. A dm 1993 óta van jelen a magyarországi drogéria piacon.
Szájápolás - A szájhigiénia megőrzéséhez szükséges készítmények (elektromos fogkefék, fogkrémek, szájvizek, nyelv- és fogköztisztítók, stb.)

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő09:00 - 20:00
Kedd09:00 - 20:00
Szerda09:00 - 20:00
Csütörtök09:00 - 20:00
Péntek09:00 - 20:00
Szombat09:00 - 20:00
Vasárnap09:00 - 18:00

A Drogerie Markt üzlet az üzletközpont épületében található. A KÖKI Terminál bevásárlóközpont autóval érkező látogatói egy többszintes parkolót vehetnek igénybe a vásárlás idejére. Tömegközlekedéssel megközelíthető a 3-as metró végállomásánál, MÁV csatlakozásokkal, illetve számos BKV buszjárat és távolsági autóbuszok is megállnak itt.

BKV megállók

Budapest 19 kerületében a fenti Drogerie Markt üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 68, 85E, 85, 93, 93A, 98E, 98, 132E, 136, 148, 151, 182A, 182, 184, 193E, 200E, 202E, 268, 282E, 284E
Térkép

A Drogerie Markt üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem