Drogerie Markt üzlet

Cím: 1149 Budapest Pillangó utca 16-20  (térkép lent) útvonal ide


Szolgáltatások
Parfüm
Állateledel - Kutyáknak és macskáknak való termékek, száraz és nedves eledelek, jutalomfalatok, étrendkiegészítők.
Lábápolás
Harisnya és zokni termékek
Tisztálkodási termékek
Bébiétel
Gyógyszer - A DM üzletekben recept nélküli gyógyszerek kaphatók. A kínálatban megtalálhatóak a különböző alopátiás, illetve homeopátiás készítmények.
Italhűtő
Játszósarok
A dm üzleteiben feltölthető ajándékkártya is kapható, amit a megajándékozott bármilyen termékre beválthat a dm üzletekben. Az ajándékkártya Magyarország összes dm üzletében elérhető, a rajta szereplő összeg készpénzre nem váltható, illetve másik ajándékkártya megvásárlására sem használható fel.
Érintéses fizetés
Túró Rudi hűtő
Fotópult - Az egyszerűen kezelhető fotóterminál segítségével már az üzletben elkészülnek a vásárlók fényképei kiváló minőségben.
Csomagolópult
Divatékszerek
Napozó
Pelenka
Natúrkozmetika
Hagyományos és gyógyteák
Szájápolás
Pihenő sarok
Képeslapok
Papíráru
Gyertyák
Active Beauty pontok gyűjtése és beváltása
Háztartási kiegészítők - az otthon szükséges háztartási termékek széles választéka elérhető
Hajápolás
Dekorkozmetikai termékek
Vízautomata
Mosogatás
Arcápolás
Kozmetikai táskák
Babafelszerelés
Az üzletben ingyenes vezeték nélküli internet elérhető.


Nyitvatartás (november 11-től a koronavírus-járvány miatt a kormány rendelkezése értelmében az üzletek, így a Drogerie Markt üzletek is, legfeljebb csak 19 óráig tarthatnak nyitva, amíg a rendelkezés érvényben van) munkaszüneti napok
Hétfő08:00 - 20:00
Kedd08:00 - 20:00
Szerda08:00 - 20:00
Csütörtök08:00 - 20:00
Péntek08:00 - 20:00
Szombat08:00 - 19:00
Vasárnap09:00 - 18:00A dm egy német és osztrák tulajdonú, Európában több mint 2600 üzlettel jelenlevő kiskereskedelmi drogériahálózat, amely széles árukínálatot tart fenn a szépségápolás és az egészségmegőrzés témakörében. A dm 1993 óta van jelen a magyarországi drogéria piacon. A dm ügyfélszolgálata hétköznapokon hétfőtől péntekig a 06 80/368-386-as telefonszámon érhető el.

BKV megállók

Budapest 14 kerületében a fenti Drogerie Markt üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 130
  • trolibusz: 80, 80A
Térkép

A Drogerie Markt üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem