Mester Market Hungary Kft.

Cím: 1095 Budapest Mester u. 36.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Élelmiszer kisbolt. Fő profilunk az akciós termékek értékesítése, ezen belül is főleg a különleges édességek, különleges üdítők, energiatalok forgalmazása, rendkívül alacsony áron. Az akciós termékek forgalmazása mellett a tradícionális kisbolt szerepét is vállaltuk, ahol a kedves kiszolgálás mellett, családias légkörben vásárolhatnak a hozzánk érkezők. A facebook-on elérhetőek vagyunk: https://www.facebook.com/marketmester Ezen az oldalon vásárlóink elérhetik a legújabb akciókat, és kérdezhetnek tőlünk.


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti élelmiszer üzlet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az élelmiszer üzlet környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti élelmiszer üzlet (Mester Market Hungary Kft.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 24G, 51A, 51
Térkép

Az élelmiszer üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem