Energetikata


Szolgáltatások
2012 január 1-jétől minden értékesítésre kerülő és tartósan bérbe adott épületre kötelező az energetikai tanúsítás. Meglévő épület vagy önálló rendeltetési egység (lakás) eladása vagy bérbeadása tárgyában készült szerződésnek tartalmaznia kell. : a vevő vagy bérlő nyilatkozatát arról, hogy a tanúsítványt vagy annak másolatát az eladótól vagy a bérbeadótól átvette. Minden energetikai tanúsítványnak egyedi azonosító kódja van (HET kód). A tanúsítást Magyar Mérnöki Kamara vagy Magyar Építész Kamara névjegyzékébe felvett tanúsítók végezhetik.
Az energetikai tanúsítvány átvehető személyesen, vagy küldik E-mailen vagy postázzák. Fizetés lehet a helyszínen vagy az irodában átvételkor készpénzben, vagy utalással is.
Újabb építésű (2000 után épült) ingatlanokhoz építészeti-műszaki dokumentáció (építésügyi engedélyekhez benyújtandó tervből a rétegrendi kimutatás) szükséges, beszerezhető a kerületi önkormányzattól.
Az energiatanúsítvány elkészítését a helyszíni szemlétől számítva 2 munkanapon belül tudom vállalni normál esetben, sürgősségi felár nélkül. Sürgősségi felárról további információ a weboldalon megtekinthető.
Energetikai tanúsítvány készítése kedvező áron, gyors határidővel Budapest egész területén.
A helyszíni szemle 20-30 perc/lakás, (falak, födém, nyílászárók, fűtés, melegvíz, alapterület, belmagasság stb.)



Kapcsolat, további információk: https://www.energetikata.hu

Térkép



 



Kapcsolat Adatvédelem