Erste ATM - BME K. épület, aula

Cím: 1111 Budapest Műegyetem rakpart 3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A lakossági betéti bankkártyákhoz napi készpénzfelvételi és tranzakciószám limitek vannak meghatározva, amelyeket lehetőség van átmenetileg módosítani TeleBankon, Internetbankon vagy mobilalkalmazáson keresztül.
A címletek kiválasztásakor az ATM kijelzőjén láthatja a választható és elérhető címletek típusát, valamint maximális mennyiségét. Ez bankautomatánként eltérő lehet.
Érintés nélküli kártyaelfogadás
Jellemzően forgalmazott címletek: 1 000 Ft, 5 000 Ft, 10 000 Ft
1997 óta a nemzetközi Erste Csoport Kelet-Európa egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójává vált, mely 7 országban (Ausztria, Csehország, Szlovákia, Románia, Magyarország, Horvátország és Szerbia) közel 46 000 munkavállalójával 16,5 millió ügyfelet szolgál ki 2900 fiókból álló hálózatában.
Az Erste Bank Hungary 1997 óta tagja az osztrák Erste Groupnak, amely az első osztrák takarékpénztárként 1819-ben jött létre.
Az Erste bankjegykiadó automatáiból, egyedülálló módon, az ügyfél által meghatározott címletekben is fel lehet venni készpénzt.
Az Erste ATM-ek általában a nap 24 órájában elérhetőek, a bankfiókok nyitvatartási idejétől függetlenül.
PIN-kódját kezelje bizalmasan! Soha ne tárolja a kódot a bankkártyájával együtt, azt mobiltelefonjába, noteszába se jegyezze fel!


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Erste ATM utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az Erste ATM környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti Erste ATM közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 19, 41, 47, 48, 49, 56A, 56
  • busz: 7, 107, 133E
Térkép

Az Erste ATM helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem