Erste ATM - Tesco áruház, fiók

Cím: 1173 Budapest Pesti út 5-7.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Érintés nélküli kártyaelfogadás - Egyszerűbb és gyorsabb tranzakciós folyamat. Biztonságosabb, jobban védi az adatokat a csalók esetleges adathalász tevékenységétől. Nincs több ATM-ben felejtett kártya, hiszen egyetlen érintés is elegendő. Az ATM tranzakcióknál minden esetben meg kell adnia PIN-kódját.
Az Erste ATM-ek általában a nap 24 órájában elérhetőek, a bankfiókok nyitvatartási idejétől függetlenül.
Az Erste bankjegykiadó automatáiból, egyedülálló módon, az ügyfél által meghatározott címletekben is fel lehet venni készpénzt.
1997 óta a nemzetközi Erste Csoport Kelet-Európa egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójává vált, mely 7 országban (Ausztria, Csehország, Szlovákia, Románia, Magyarország, Horvátország és Szerbia) közel 46 000 munkavállalójával 16,5 millió ügyfelet szolgál ki 2900 fiókból álló hálózatában.
A lakossági betéti bankkártyákhoz napi készpénzfelvételi és tranzakciószám limitek vannak meghatározva, amelyeket lehetőség van átmenetileg módosítani TeleBankon, Internetbankon vagy mobilalkalmazáson keresztül.
Az Erste Bank Hungary 1997 óta tagja az osztrák Erste Groupnak, amely az első osztrák takarékpénztárként 1819-ben jött létre.
A címletek kiválasztásakor az ATM kijelzőjén láthatja a választható és elérhető címletek típusát, valamint maximális mennyiségét. Ez bankautomatánként eltérő lehet.
Az automatában jellemzően forgalmazott címletek: 1 000 Ft, 5 000 Ft, 10 000 Ft
PIN-kódját kezelje bizalmasan! Soha ne tárolja a kódot a bankkártyájával együtt, azt mobiltelefonjába, noteszába se jegyezze fel!


Budapest 17. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti Erste ATM utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 17. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 17 kerületében a fenti Erste ATM közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 67, 97E, 161A, 161, 161E, 162, 169E, 195, 202E, 262
Térkép

Az Erste ATM helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem